Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pep Lijnders: «H Liverpool είναι διαφορετική»

Pep Lijnders: «H Liverpool είναι διαφορετική»

Ο Lijnders επαίνεσε τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία της Liverpool

Ο προπονητής της Liverpool, Pep Lijnders επαίνεσε τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία της ομάδας και παραδέχθηκε ότι η επιτυχία για τους Κόκκινους δεν μετράται μόνο με τον αριθμό των Τροπαίων που πρέπει να κερδίζουν, αλλά και με τον αριθμό των παικτών που «περνάνε» από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα- κάτι που δεν συμβαίνει σε καμία άλλη ομάδα στον κόσμο.

Αυτή τη σαιζόν ο Trent Alexander- Arnold έγινε ήδη βασικός ενώ και ο Ben Woodburn βρίσκεται πολύ κοντά στο να πετύχει παρόμοιο status. H Under 23s των Κόκκινων βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League 2 ενώ και η Under 19s τα πάνε πολύ καλά στον όμιλο του Uefa Youth League ,υπό τις οδηγίες του Steven Gerrard.

Στην πραγματικότητα έχουμε να ζήσουμε τόσο ενδιαφέροντες καιρούς από πλευράς ανάδειξης ταλέντων στην ομάδα από τις εποχές που οι Michael Owen και Steven Gerrard έκαναν την εμφάνιση τους.

Ο Lijnders, ο οποίος συνεργάζεται στενά και με την Ακαδημία αλλά και με την πρώτη ομάδα δεν δίστασε να επαινέσει τον δρόμο που διάλεξαν οι Κόκκινοι.

«Υπάρχουν λίγες ομάδες στον κόσμο, μάλλον πολύ λίγες των οποίων η επιτυχία δεν βασίζεται μόνο στα τρόπαια, αλλά στα τρόπαια και στους παίκτες που αναδεικνύουν. Και η Liverpool είναι μία από αυτές.» είπε στο επίσημο site της ομάδας.

Ο Lijnders επαίνεσε τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία της Liverpool
Ο Lijnders επαίνεσε τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία της Liverpool

«Προέρχομαι από μια προπονητική κουλτούρα σύμφωνα με την οποία, παράγεις, παράγεις, παράγεις και όταν δεν μπορείς τότε αγοράζεις. Μερικές φορές νομίζω ότι στην Αγγλία γίνεται το αντίθετο.» δήλωσε.

«Πιστεύω σ’ αυτό που γίνεται, πιστεύω ότι η Ακαδημία είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μας. Αυτά τα δύο παιδιά αλλά και πολλοί άλλοι βρίσκονται στο σωστό δρόμο.»

«Ο καθένας μπορεί να μιλά για το μέλλον, αλλά αυτό δεν μπορεί να έρθει τόσο γρήγορα, κατά τη γνώμη μου. Μια νέα γενιά χτυπά την πόρτα και εμείς φροντίζουμε να την έχουμε συνέχεια ανοιχτή, οπότε υπάρχει ήδη ένα μονοπάτι προς τα κει.»

«Είναι θετικό για τη Liverpool, όχι μόνο να δημιουργείς παίκτες αλλά και να κερδίζεις έπαθλα με αυτούς τους παίκτες.»

«Το Anfield φωνάζει για τέτοιους παίκτες και αν τους αφήσεις να το κάνουν, τότε θα δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις.»

«Είμαστε αλήθεια ευχαριστημένοι που αποτελούν μέρος της προσπάθειας μας αλλά και μέρος των φιλοδοξιών μας. » ολοκλήρωσε o Lijnders.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com