Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Keita: «O Sadio είναι ο μεγάλος μου αδελφός»

Keita: «O Sadio είναι ο μεγάλος μου αδελφός»

Φίλοι εντός κι εκτός γηπέδου Keita και Mane

Ο Sadio Mane αποκάλυψε στο Goal.com ότι μίλησε αρκετά στον Naby Keita, για τη Liverpool, την πόλη αλλά και για τον Jurgen Klopp!

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και τον νιώθω σαν μέλος της οικογένειας μου.» είπε ο Mane για τον Keita.

«Στη Salzburg βρεθήκαμε κοντά ο ένας με τον άλλο και έχουμε κρατήσει επαφή όλο αυτόν τον καιρό. Απολαμβάνω να τον βλέπω να παίζει, και ανυπομονώ να τον βοηθήσω ξανά όταν έρθει εδώ του χρόνου.» δήλωσε.

«Με ρώτησε για τη Liverpool κι εγώ του είπα ότι είναι μια εκπληκτική ομάδα με ταλαντούχους παίκτες , έναν φοβερό προπονητή και πολλές φιλοδοξίες.»

«Η πόλη είναι όμορφή και οι άνθρωποι πολύ καλοί μαζί μας, οπότε θα νιώθει εδώ σαν στο σπίτι του.» ολοκλήρωσε.

Keita και Mane σύντομα θα πανηγυρίζουν στα κόκκινα
Keita και Mane σύντομα θα πανηγυρίζουν στα κόκκινα

Ο Keita ανυπομονεί κι αυτός να έρθει στην Αγγλία το ερχόμενο καλοκαίρι, προσθέτοντας έτσι περισσότερο ειδικό βάρος στο κέντρο της ομάδας του Klopp.

«O Sadio ήταν σημαντικός για μένα και ακόμα είναι.» είπε ο Keita.

«Για μένα είναι σαν μεγάλος αδελφός. Του αρέσει πραγματικά να μαθαίνει νέα πράγματα, και να βελτιώνεται, οπότε δεν διστάζει να πιέζει τον εαυτό του γι’ αυτό. Μοιάζουμε πολύ υπό αυτή την έννοια.»

«Αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για μένα» ολοκλήρωσε ο παίκτης της RB Leipzig για τον οποίο η Liverpool έκανε τα πάντα για να τον έχει στην ομάδα της, από αυτή τη σαιζόν, συμβιβαζόμενη τελικά για τη σαιζόν 2018/2019.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com