Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > De Vrij στέλνουν οι Ιταλοί στο Liverpool

De Vrij στέλνουν οι Ιταλοί στο Liverpool

H άμυνα της Liverpool τα τελευταία χρόνια δεν είναι και ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η ομάδα του Jurgen Klopp στο παιχνίδι της, και τα παράπονα των φίλων των Reds δίνουν και παίρνουν. Διάφοροι αμυντικοί έχουν ακουστεί ως υποψήφιοι για να λύσουν το πρόβλημα, ωστόσο καμία περίπτωση δεν έχει προχωρήσει θετικά έως τώρα.

Το όνομα του αμυντικού της Lazio Stefan De Vrij, 25χρονου Ολλανδού, έχει παίξει αρκετά από πέρυσι το καλοκαίρι. Σύμφωνα με το Calciomercato εφόσον ο Klopp, δεν βρίσκει άκρη στο περιβόητο θέμα του Virgil Van Dijk τότε θα κινηθεί για τον συμπατριώτη του που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Serie A.

O De Vrij έχει κλέψει τα βλέματα όλων στην Ιταλία, όπως άλλωστε και η ομάδα του. Ο σύμμαχος στην περίπτωση του είναι ότι το συμβόλαιό του είναι στον τελευταίο του χρόνο, ενώ μάλιστα υπάρχει και ρήτρα στα 25 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που κάνει ακόμα πιο εύκολη την υπόθεση του, καθώς το ιταλικό μέσο που δίνει την πληροφορία πιστεύει πως οι δύο ομάδες θα τα βρούν ακόμα πιο κάτω, καθώς αν ο παίκτης θέλει να φύγει τότε η Lazio δεν θα έχει άλλη επιλογή.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μέσο ελέγχεται για την εγκυρότητα του όσον αφορά την επικείμενη πρόταση των κόκκινων, σε μία περίπτωση παίκτη που πάντως έχει όντως απασχολήσει τον Jurgen Klopp. Όπως και να έχει θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, ειδικότερα όταν τέτοιου είδους ειδήσεις μας έρχονται από την γείτονα χώρα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com