Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bierhoff: «Πάει στην Αγγλία ο Goretzka»

Bierhoff: «Πάει στην Αγγλία ο Goretzka»

O Goretzka σκοράρει απέναντι στον Rene Adler

O Γενικός διευθυντής της Γερμανίας και πρώην ποδοσφαιριστής, Oliver Bierhoff φάνηκε απρόσεκτος (; ) σε πρόσφατες δηλώσεις του όσον αφορά το μέλλον του Leon Goretzka. O Γερμανός χαφ, μεταγραφικός στόχος της Liverpool, που έχει ήδη διακρίσεις με τις ρεζέρβες της εθνικής Γερμανία (πρόσφατα κατέκτησε το confederations cup) είναι μήλον της έριδος για πολλές ομάδες, αλλά η….απροσεξία του πρώην παίκτη της Bayern στις δηλώσεις του ίσως να μαρτυράνε τουλάχιστον την χώρα που θα καταλήξει ο 22χρονος χαφ της Schalke.

 

Να τονιστεί πως πέραν των Αγγλικών Liverpool, Arsenal και Tottenham για τον Goretzka που το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, ενδιαφέρονται και οι Bayern, Barcelona και Juventus ωστόσο, από ότι δείχνουν τα λεγόμενα του Bierhoff ο αρκετά ταλαντούχος χαφ θα καταλήξει στο νησί.

«Βλέπουμε ότι λόγω των ποσών που υπάρχουν στην Αγγλία, νεαροί Γερμανοί παίκτες, όπως ο Sane της City και ο Goretzka που πάει στην Aγγλία, μετακομίζουν για το νησί, και αυτό δεν είναι καλό» 

Είπε ο Γερμανός στην Guardian και ήδη έχουν ξεσπάσει όργια φημών για τις ομάδες που τον θέλουν. Ο Goretzka είναι εδώ και πολλούς μήνες στα πλάνα του Klopp καθώς είναι ένας αρκετά γρήγορος, τεχνίτης και καλός αμυντικά παίκτης που ταιριάζει 100% στο παιχνίδι του Γερμανού.

Εμείς ευχόμαστε ο Bierhoff να εννοεί την Liverpool, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει καμία τέτοια ένδειξη. Οψόμεθα…

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com