Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ρεπό για τους παίκτες, καλά νέα για Lallana

Ρεπό για τους παίκτες, καλά νέα για Lallana

Ο Jurgen Klopp θα δώσει στους παίκτες της ομάδας ρεπό αυτή την βδομάδα που είναι η διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς και ο ίδιος, θα πάει στην Νότια Αφρική.
Οι παίκτες της Liverpool που δεν κλήθηκαν στις εθνικές τους ομάδες, αναμένονται να λείπουν από το Melwood μέχρι την Παρασκευή.Ο Klopp, δίνει αυτό το ρεπό στους παίκτες, για να ξεκουραστούν καθώς έρχεται ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα τον χειμώνα.
Ο Mohamed Salah έχει το παιχνίδι της Αιγύπτου με την Γκάνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ αλλά δεν θα ταξιδέψει όπως φαίνεται.Οι Loris Karius, Ragnar Klavan, Joel Matip, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain και Daniel Sturridge θα είναι οι υπόλοιποι παίκτες που θα έχουν ρεπό για την ομάδα.
Στιγμιότυπο από την προπόνηση της Liverpool
Στιγμιότυπο από την προπόνηση της Liverpool
Οι παίκτες της ομάδας, έχουν πάρει προγράμματα ασκήσεων για αυτή την βδομάδα έτσι ώστε να μείνουν σε φόρμα.Το ίδιο ισχύει και με προγράμματα διατροφής.
Παράλληλα, όσο οι παίκτες θα κάνουν το διάλειμμα τους από τις προπονήσεις, ο Jurgen Klopp θα ταξιδέψει στο Cape Town για μία φιλανθρωπική εκδήλωση την Τετάρτη.
Ο προπονητής της Liverpool, θα επιστρέψει από το ταξίδι του, πριν τον αγώνα της Σενεγάλης του Sadio Mane για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οπότε δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα.
Τα ευχάριστα για τον Klopp είναι πως ο Adam Lallana θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την ερχόμενη βδομάδα μετά από 3 ολόκληρους μήνες.Σίγουρα μια ευχάριστη είδηση για τον Γερμανό coach.O Lallana, θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί με κόντρα στην Southampton στις 18 Νοεμβρίου.
Από την άλλη πλευρά, ο Nathaniel Clyne, δεν δείχνει να επιστρέφει από τον τραυματισμό του σύντομα.Σύμφωνα με τον Klopp, ο Clyne χρειάζεται χρόνο ακόμα για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com