Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τρεις αλλαγές αγώνων το Γενάρη

Τρεις αλλαγές αγώνων το Γενάρη

Αλλαγές σε τρεις αγώνες της Liverpool για τηλεοπτικούς λόγους είχαμε το μήνα Ιανουάριο όπως έγινε γνωστό από τη διοργανώτρια αρχή.

Ειδικότερα, πρόκειται για τα παιχνίδια Liverpool-Manchester City, Swansea-Liverpool και Huddersfield-Liverpool. Το Liverpool-Manchester City θα λάβει χώρα στις 14 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 Ελλάδος με μετάδοση από το δίκτυο Skysports. Το ίδιο δίκτυο θα δείξει και το Swansea-Liverpool σε βραδινό παιχνίδι Δευτέρας στις 22 του μηνός και στις 22.00 ώρα Ελλάδος. Αναφορικά με το Huddersfield-Liverpool, ορίστηκε για τις 30 του Γενάρη και ώρα 22.00 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΒΤ Sport.

Αλλαγές σe 3 παιχνίδια του Ιανουαρίου για τη Liverpool

Αναμένουμε και τις αλλαγές που θα γίνουν στο πρόγραμμα σχετικά με τα παιχνίδι των εορτών καθώς και τις ώρες διεξαγωγής τους καθώς αποτελούν ειδική κατηγορία συσκέψεων των τηλεοπτικών δικτύων κάθε χρόνο και θα ανακοινωθούν κάπου προς τα τέλη Νοεμβρίου για να δούμε και πότε θα προγραμματιστεί επιτέλους το πολυσυζητημένο Arsenal-Liverpool με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της διεξαγωγής του την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου. Ίδωμεν  λοιπόν, να δούμε τι θα αποφασίσουν και εκείνοι που λαμβάνουν τις αποφάσεις σχετικά με τις επικείμενες αλλαγές στο πρόγραμμα. Ας δούμε όμως πάλι πιο ξεκάθαρα τις μεταβολές που αναφέραμε και προηγουμένως :

-Liverpool-Manchester City, 14 Ιανουαρίου και ώρα 18.00

-Swansea City-Liverpool, 22 Ιανουαρίου και ώρα 22.00

-Huddersfield Town-Liverpool, 30 Ιανουαρίου και ώρα 22.00

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com