Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ικανοποιημένος με τους μικρούς ο Gerrard

Ικανοποιημένος με τους μικρούς ο Gerrard

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη επί της Maribor και την πρώτη θέση στον όμιλο δηλώνει ο προπονητής της K19, Steven Gerrard.

Και πως να μην είναι ικανοποιημένος μετά τη νίκη με 3-0 χθες ο Steven Gerrard που είδε ακόμη μία καλή εμφάνιση από τους παίκτες του στο UEFA Youth League. « Ξεκινήσαμε νωθρά και παραλίγο να τιμωρηθούμε καθώς είχαν μία ευκαιρία νωρίς αλλά ευτυχώς γλυτώσαμε και ο Curtis σκόραρε κόντρα στη ροή του αγώνα.» ξεκίνησε ο Gerrard προτού συνεχίσει :

Ικανοποημένος δήλωσε ο Steven Gerrard

«Ήταν ό,τι χρειαζόμασταν. Ήρθε σε καλό σημείο το γκολ και κυριαρχήσαμε στο υπόλοιπο ημίχρονο αλλά το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο πως δεν μπορείς να βγάζεις το πόδι από το γκάζι απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους σε αυτό το επίπεδο ειδάλλως θα τιμωρηθείς. Ήταν κατί παραπάνω από μία καλή και συμπαγή εμφάνιση αναφορικά με εμάς. Σκοράραμε τρία γκολ και κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας οπότε είμαι ικανοποιημένος. Η αξιολόγησή μου είναι καλή αλλά όχι εξαιρετική.» είπε ο προπονητής της U19 στο θεσμό του UEFA Youth League, δηλαδή του αντίστοιχου Champions League νέων.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com