Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ψάχνει παίκτη για τα penalty ο Jurgen Klopp

Ψάχνει παίκτη για τα penalty ο Jurgen Klopp

Ο James Milner αστοχεί από την άσπρη βούλα.

Ο Jurgen Klopp είπε πως η Liverpool θα βρει έναν παίκτη να εκτελεί τα penalty μετά από το 4ο χαμένο στην σειρά.Σίγουρα είναι ένα στατιστικό που δεν αρέσει.

Μετά το άστοχο penalty του Mohamed Salah το Σάββατο κόντρα στην Huddersfield, ήρθε η σειρά του James Milner να αστοχήσει από τα έντεκα βήματα κόντρα στην Maribor χθες βράδυ.Ο τερματοφύλακας των Σλοβένων, Jasmin Handanovic, έκανε μία πολύ καλή απόκρουση με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και έξω.

Ευτυχώς, για μία ακόμη φορά, η αστοχία των Reds στα penalty δεν κόστισαν την νίκη, με τον Jurgen Klopp, να μην θέλει να ασκήσει κριτική στον Milner για την προσπάθειά του.

Ο James Milner αστοχεί από την άσπρη βούλα.
Ο James Milner αστοχεί από την άσπρη βούλα.

«Αφότου νικάς ένα παιχνίδι, δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την αστοχία από την άσπρη βούλα αλλά σίγουρα είναι κάτι που δεν μας αρέσει.Πιστεύω το σημερινό χτύπημα ήταν πολύ καλό αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε εκπληκτική απόκρουση.Πρέπει να το σεβαστούμε αυτό»

«Πιστεύω ότι το penalty του Σαββάτου δεν ήταν και τόσο δημιουργικό αλλά το σημερινό του Milner ήταν πολύ καλό.Πριν από αυτό, είχε χάσει ένα ο Alberto.Σίγουρα θα βρούμε έναν παίκτη για τις εκτελέσεις.Αλλά το πως κερδίσαμε το χθεσινό ήταν εκπληκτικό.Ο Roberto έκανε μία τρομερή ενέργεια»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com