Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Critchley: «Ωραίες οι νίκες, πιο σημαντικοί οι παίκτες»

Critchley: «Ωραίες οι νίκες, πιο σημαντικοί οι παίκτες»

Για την σημασία του να δημιουργείς ένα μονοπάτι και μία σωστή βάση για τους παίκτες της U23 μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Neil Critchley. O προπονητής της δεύτερης ομάδας των Reds, ερωτήθηκε από το liverpoolfc.com για το τι έχει σημασία για την νέα γενιά των «κόκκινων» ποδοσφαιριστών, ώστε να ακολουθήσουν αυτοί τα βήματα παικτών όπως ο Ben Woodburn και Trent Alexander-Arnold.

«Κάποιος μου είπε ότι το επίπεδο των U23 είναι 100% για την βελτίωση και 99% για τη νίκη και δεν θέλεις ποτέ να αλλάξει αυτό» σχολίασε ο Critchley. «Θέλουμε να κερδίζουμε αγώνες, προφανώς, αλλά το πιο σημαντικό για τους παίκτες είναι το να μπουν στο σωστό δρόμο. Αν αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μας θα έχει πληγεί στον τομέα των αποτελεσμάτων γιατί κάποιοι παίκτες πρέπει να πάνε στο Melwood με τους άντρες ή δανεικοί σε άλλες ομάδες, αν είναι για το καλό της βελτίωσής τους τότε ας είναι.»

Neil Critchley και Connor Masterson

«Αυτό σημαίνει ότι οι επόμενοι που έρχονται θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα πάλι ας είναι. Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών και το να κερδίζει είναι η δουλειά του. Δεν θα μπει όμως ποτέ μπροστά σε αυτό που είναι καλύτερο για τους παίκτες και αυτό είναι το σημαντικότερο» κατέληξε ο Critchley.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com