Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Brewster λαμπρός την οδηγεί! (vid)

Brewster λαμπρός την οδηγεί! (vid)

Σε άλλον έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου οδηγεί παίκτης της Liverpool την Αγγλία! Μετά τον Dominic Solanke και το ρεσιτάλ του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20, ήρθε η σειρά του Rhian Brewster να εντυπωσιάσει άπαντες και για άλλο ένα παιχνίδι να οδηγήσει με χατ-τρικ την ομάδα της Αγγλίας στην πρόκριση!

Τα «Τρία Λιοντάρια» υπερκέρασαν αυτή τη φορά το εμπόδιο της Βραζιλίας, την οποία νίκησαν με σκορ 1-3 και κλείδωσαν έτσι την θέση τους στον τελικό της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 17, το οποίο διεξάγεται στην Ινδία! Συγκεκριμένα, ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Άγγλων, ο επίθετικός των Reds, Rhian Brewster έβαλε, μετά τον προημιτελικό με τις ΗΠΑ, το δεύτερο σερί χατ-τρικ του στη διοργάνωση, φτάνοντας έτσι τα 7 γκολ στο τουρνουά.

 

Το πρώτο τέρμα ήρθε μόλις μετά από 10 λεπτά, με την Βραζιλία να ισοφαρίζει στο 21′ με τον Wesley, αμυντικό της Flamengo. Από κει και πέρα, it was all about Rhian. Στο 39ο λεπτό ο Brewster έκανε το 2-1 για τους Άγγλους μετά από σέντρα του Sessegnon, σκορ το οποίο έμεινε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, ο επιθετικός των Reds τελείωσε την υπόθεση πρόκριση, βάζοντας φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του στο 76ο λεπτό, μετά από μεταβίβαση του παίκτη της Manchester City, Philip Foden.

Η Αγγλία είναι στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου περιμένει έναν εκ των Μάλι ή Ισπανία!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com