Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Kevin Nolan: «Κανείς στον κόσμο σαν τους φίλους της Liverpool!»

Kevin Nolan: «Κανείς στον κόσμο σαν τους φίλους της Liverpool!»

Μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε στην Liverpool ECHO ο παλαίμαχος ποδoσφαιριστής και νυν προπονητής της Notts County, Kevin Nolan. O Nolan, ο οποίος είχε ξεκινήσει από την ακαδημίες της Liverpool, ως παιδί της πόλης, θυμήθηκε την πρώτη του επίσκεψη στο Anfield ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, την Πρωτοχρονιά του 2002, με την ομάδα της Bolton.

«Είχα παίξει στο Anfield παλιότερα, στα τσικό της Liverpool. Αλλά αυτό ήταν διαφορετικό. Πρωτοχρονιά, γεμάτο γήπεδο, όλη η οικογένειά μου στην εξέδρα, ο Gerrard απέναντί μου στη μεσαία γραμμή.» θυμάται ο Nolan, o οποίος ήταν – σαν να ήταν γραμμένο απ’τη μοίρα – ο σκόρερ της Bolton. Πρώτα ήρθε το 1-0 από τον Gerrard μπροστά απ’το Kop και μετά εκείνος ισοφάρισε μπροστά στην κερκίδα του Anfield Road.

 

«Θυμάμαι τον Henrik Pedersen να μου περνάει κάπως την μπάλα και ήμουν εκεί για να σκοράρω μπροστά στο Annie Road. Στο τέλος του αγώνα ήρθε ο Phil Thompson και μου είπε ‘έπρεπε να ήσουν εσύ, έτσι;’ Αυτό ήταν ωραίο» παραδέχεται. «Όλο το σόι μου ήταν εκεί, πήγα προς το μέρος τους και προφανώς και ήταν όλο το μέρος γεμάτο Liverpudlians, αλλά όλοι ήρθαν και με συνεχάρησαν, μου έσφιξαν το χέρι και μου έδωσαν συγχαρητήρια! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Γι’αυτό για εμένα οι φίλοι της Liverpool και οι Scousers είναι οι καλύτεροι του κόσμου. Που αλλού θα γινόταν αυτό; Όπου και να πάω θα είμαι πάντα περήφανος που προέρχομαι από το Liverpool«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com