Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ανοικτή κούρσα για τη θέση του σέντερ μπακ»

Klopp: «Ανοικτή κούρσα για τη θέση του σέντερ μπακ»

Για την κατάσταση στο κέντρο της κόκκινης άμυνας μίλησε ο Jurgen Klopp στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Tottenham, που βρήκε τους Reds ηττημένους με 4-1. Ο Dejan Lovren, ο οποίος έκανε τραγικά λάθη στα 2 πρώτα γκολ των Spurs, «πλήρωσε τα σπασμένα» μετά από μόλις μισή ώρα αγώνα, καθώς αντικαταστάθηκε από τον Alex Oxlade-Chamberlain και όπως είναι λογικό, ο Klopp ερωτήθηκε για αυτήν του την κίνηση. Ο Γερμανός δεν δίστασε να προστατεύσει – για άλλη μία φορά – τον Κροάτη αμυντικό, τονίζοντας ότι και η υπόλοιπη ομάδα δεν τα πήγε και πολύ καλύτερα και θα μπορούσε να είχε βγάλει και κάποιον άλλον παίκτη.

«Θα μπορούσα να βγάλω άλλον παίκτη και δεν θα είχε μεγάλη διαφορά» πρόσθεσε. «Έτσι κι αλλιώς δεχτήκαμε άλλα δύο γκολ μετά την αλλαγή του Dejan, προφανώς και δεν ήταν η μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο η αλλαγή. Νομίζω ότι ο Lovren δεν θα είναι καλά. Είναι οκ αυτό, κανείς δεν πρέπει να είναι καλά σε αυτά τα σημεία. Είναι μέρος του ρόστερ.»

«Τώρα έχουμε μία φυσιολογική βδομάδα χωρίς αγώνες. Πρέπει να προπονηθούμε και χρειαζόμαστε χρόνο να το κάνουμε. Είναι μία ανοικτή κούρσα αν θέλετε, ποιος θα μου δείξει ότι θέλει να παίζει. Δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση. Ποιος θα μου δείξει ότι είναι έτοιμος να αντιδράσει; Και πρέπει να δείξουμε αντίδραση.»

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι το Anfield και η Huddersfield, δεν δικαιούμαστε να το κάνουμε. Πρέπει να δείξουμε αντίδραση και αυτό χρειαζόμαστε να κάνουμε. Δεν δίνω καμία θέση σε κανέναν από τώρα, δεν νομίζω ότι έχει νόημα» κατέληξε ο Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com