Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βαρύς ο σταυρός του Wembley..

Βαρύς ο σταυρός του Wembley..

Τη φήμη της πιο αυτοκαταστροφικής ομάδας της Premier League επιβεβαίωσε πανηγυρικά η Liverpool σήμερα το απόγευμα. Επακόλουθα ο σταυρός του μαρτυρίου της θα ήταν βαρύς. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πυρηνική φυσική. Η Tottenham και πριν το ματς ήταν μία πιο έτοιμη ομάδα από τη Liverpool. Όταν της δίνεις τα πράγματα έτοιμα στο πιάτο, δεν θα πει όχι.

Σήμερα το ματς πρωτίστως κατ΄εμέ το έχασε ο Klopp ή το κέρδισε ο Pochettino για να μην αδικούμε τον σπουδαίο Αργεντίνο προπονητή. Γνωρίζοντας πως δεν έχει Wanyama και Dembele, γνωρίζοντας πως η Liverpool θα πιέσει, κατεβάζει τον Eriksen πιο χαμηλά από τους 2 πίσω από τον Kane που παίζει συνήθως. Τι κέρδισε έτσι; Εξαιρετικό χειρισμό σε κατάσταση πίεσης και άμεση εξαιρετική πρώτη πάσα. Ο Klopp προφανώς και περίμενε τον Eriksen πιο ψηλά.

Η Liverpool πλήρωσε ακριβά το τίμημα. Για μεγάλα διαστήματα στο πρώτο μισάωρο, η Tottenham έφθανε μόλις με μία πάσα στην αντίπαλη περιοχή. Γεγονός που πέρα από τα δύο τραγικά λάθη στα δύο πρώτα γκολ, έκανε το παιχνίδι πολύ εύκολο για μία ομάδα με τέτοια μεσοεπιθετική ποιότητα. Η Liverpool μετά την αλλαγή ισορρόπησε, σκόραρε προτού αυτοκτονήσει ξανά πρώτα με τον Can να πουλάει εύκολα μία κατοχή, να κάνει φάουλ και τον Matip να διώχνει στον άξονα χωρίς λόγο. Πολύ καλό δώρο για να μην το ανοίξει ο Dele Alli δε νομίζετε;

Για το τέταρτο γκολ δεν χρειάζεται ξανά να αναφερθούμε στο ότι δεν αμυνόμαστε σωστά σε κόρνερ και δεύτερες μπάλες. Έχει κουραστεί και το ίδιο το πληκτρολόγιο. Κάπως έτσι γράφτηκε ακόμη μία άσχημη σελίδα στο φετινό βιβλίο της Premier League για τους Reds. Η Tottenham διέλυσε τη Liverpool στο παιχνίδι της στους κενούς χώρους και το τρέξιμο. Και το σκορ δεν ψεύδεται δυστυχώς για να μιλήσουμε για μαγική εικόνα.

Αν στο παιχνίδι με τη City επηρέασε καθοριστικά την έκβαση η αποβολή του Mane, σήμερα τέτοια δικαιολογία ή ελαφρυντικό δεν υφίσταται. Η Liverpool έγινε έρμαιο στα χέρια μίας ομάδας που έκανε πάρα πολλά βασικά του αθλήματος σωστά και έχει εξαιρετική ποιότητα. Κεφάλια κάτω και μόνο δουλειά. Πολλή δουλειά. Η Tottenham δεν χαλά 200 εκατομμύρια κάθε χρόνο για παίκτες αλλά παρουσιάζεται συνεχώς καλύτερη. Γιατί ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Στα πάντα. Καλό θα είναι να παραδειγματιστούμε και εμείς.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com