Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Είπε «όχι» σε βίλα ο Salah ;

Είπε «όχι» σε βίλα ο Salah ;

Ο winger της Liverpool φέρεται να δέχτηκε μία εντυπωσιακή προσφορά ως ευχαριστία για το ρόλο που έπαιξε στην πρόκριση της εθνικής Αιγύπτου στα τελικά του Μουντιάλ.

Σύμφωνα με το αιγυπτιακό site yallakora.com ο Mamdouh Abbas, πρόεδρος της Zamalek, ομάδας της γενέτειρας του Salah, επικοινώνησε μαζί του μετά τη δραματική νίκη των «Φαραώ» κόντρα στο Κονγκό την προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών.

Αποτέλεσμα εικόνας για mohamed salah egypt 2017

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο λοιπόν, ο Abbas ήθελε να προσφερθεί μία βίλα στον Mo ως δώρο για την τεράστια χαρά που έδωσε στον αιγυπτιακό λαό με το penalty του τελευταίου λεπτού που έστειλε την Αίγυπτο σε Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά μετά το 1990.

Παρόλα αυτά ο παίκτης (σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές) αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση, και αντ’ αυτού είπε ότι μία δωρεά στο χωριό Nagrig της επαρχίας Gharbiya θα τον έκανε πιο χαρούμενο.

Ο Salah τιμήθηκε ήδη δεόντως για το πρόσφατο κατόρθωμά του, με τον νομάρχη της Gharbiya να μετονομάζει το παλιό σχολείο του Mo σε ‘Mohamed Salah Industrial High School’.

Επίσης το κέντρο νέων του Nagrig έχει ήδη πάρει το όνομά του.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com