Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: «Έχουμε αυτοπεποίθηση σαν ομάδα»

Lovren: «Έχουμε αυτοπεποίθηση σαν ομάδα»

Δηλώσεις έκανε ως είθισται και ένας παίκτης της ομάδας μας μαζί με τον Jurgen Klopp εν όψει της αυριανής αναμέτρησης της Liverpool στη Σλοβενία με τη Maribor.

Ο παίκτης αυτός αυτή τη φορά ήταν ο Dejan Lovren, ο οποίος ρωτήθηκε για διάφορα στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου. Ας τα δούμε ένα-ένα:

  • Για το πώς νιώθει η ομάδα μετά την ισοπαλία του Σαββάτου:

«Θα έλεγα ότι σαφέστατα υπάρχει ακόμα απογοήτευση γιατί αναμφισβήτητα παίξαμε πολύ καλύτερα από αυτούς. Είχαμε και αυτή τη φορά ευκαιρίες τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε και δε σκοράραμε, όμως μετά από κάθε παιχνίδι χρειάζεται να κρατάς τα θετικά και να προχωράς. Αναμφισβήτητα, δείξαμε σε όλους ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες ομάδες, ακόμα και όταν παίζουν βαθιά. Σίγουρα μπορούμε να πάρουμε τα θετικά που έχουμε μέχρι στιγμής, ότι δηλαδή είμαστε δυνατοί σε κάθε θέση και ότι όταν αμυνόμαστε καλά, όλοι μαζί, νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το να μιλάμε για την άμυνα ή για κάτι παρόμοιο. Το θέμα τώρα είναι ότι μας λείπουν τα γκολ, όμως είμαι ακόμα αισιόδοξος -όλοι στην ομάδα έχουν την ίδια αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχει κακή διάθεση στα αποδυτήρια. Σε καμία περίπτωση. Έχουμε αυτοπεποίθηση.»

Αποτέλεσμα εικόνας για dejan lovren liverpool

  • Για το πώς αξιολογεί τη μέχρι τώρα πορεία της Liverpool στη φετινή φάση των ομίλων: «Περιμέναμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, και ότι θα παίρναμε περισσότερους πόντους από όσους έχουμε αυτή τη στιγμή. Τώρα έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια κόντρα στην ίδια ομάδα, και θα πρέπει να είμαστε θετικοί και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και στα δύο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια: Οφείλουμε να σεβαστούμε κάθε ομάδα σε αυτή τη διοργάνωση, άρα και τη Maribor. Θα είναι μία πρόκληση για εμάς ξανά, όμως αν κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια θα έχουμε μεγάλη ευκαιρία να προκριθούμε. Σίγουρα στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Μετά, κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις τις οποίες δεν εκμεταλλευτήκαμε. Τελικά, η Σεβίλλη είναι πρώτη και εμείς δεύτεροι. Έχουμε ακόμα παιχνίδια μπροστά μας.»

 

  • Για το αν το clean sheet (η μη παραβίαση της εστίας) του Σαββάτου αυξάνει την αυτοπεποίθηση:

«Φυσικά και είναι σημαντικό, όμως όταν μιλάμε για τα clean sheets, νομίζω ότι για μένα και για την ομάδα είναι πιο σημαντικό το ότι αμυνόμαστε πολύ καλά όλοι μαζί, ότι συγκεντρωνόμαστε αμέσως όταν χάνουμε τη μπάλα. Αν (συνεχίσουμε να) αμυνόμαστε όπως το κάναμε στο παιχνίδι με τη Manchester United…επειδή αυτοί περίμεναν μία μικρή ευκαιρία ώστε να εκδηλώσουν αντεπίθεση, όμως δεν τους επιτρέψαμε να περάσουν το κέντρο του γηπέδου, συνεπώς πιστεύω ότι δείξαμε πραγματικά ότι μπορούμε να το κάνουμε (να αμυνθούμε σωστά). Τώρα χρειαζόμαστε να δείξουμε σε κάθε αντίπαλο κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν ότι είμαστε πραγματικά δυνατοί αμυντικά, και αν το κάνουμε αυτό μετά θα μας είναι πολύ ευκολότερο να αμυνθούμε.»

Ακολουθεί το δεύτερο μέρος της συνέντευξης τύπου του Κροάτη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com