Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαστε σε καλό σημείο, ώρα να συγκεντρωθούμε!»

Klopp: «Είμαστε σε καλό σημείο, ώρα να συγκεντρωθούμε!»

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, κάτι που έδειξε και στο παιχνίδι με την Manchester United μίλησε ο Jurgen Klopp. O Γερμανός προπονητής, μιλώντας στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Maribor, έδωσε σύνθημα νίκης και όχι άλλων «πεταμένων πόντων» από την πλευρά της ομάδας του.

«Η εμφάνιση του Σαββάτου πρέπει να μας δώσει αυτοπεποίθηση» τόνισε ο Klopp. «Πρέπει να είμαστε γενναίοι και συγκεντρωμένοι. Η Maribor είναι μία τυπική τοπ ομάδα Ευρωπαϊκής λίγκας, με έναν έμπειρο προπονητή. Μπήκαν στην διοργάνωση με τον δυσκολότερο δυνατό τρόπο και το μέρος θα είναι sold out, μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει rotation, καμία απολύτως. Αυτό είναι το τελευταίο μέρος για να κάνεις τέτοια πράγματα.»

«Το παιχνίδι δεν είναι ‘must-win’ όμως η ομάδα έχει πετάξει πόντους ως τώρα» παραδέχτηκε ο Γερμανός.

«Πρέπει να έχουμε ένα υψηλής έντασης παιχνίδι αύριο» συνέχισε ο Klopp. «Ναι, σε κάποια σημεία θα είναι κοντά οι γραμμές τους αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για τη μάχη. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαστε σε καλή φάση. Είναι ακόμα εύκολο να θυμηθούμε το πόσο πολύ παλέψαμε για να μπούμε στην φάση των ομίλων του Champions League. Αυτή η ομάδα έχει χάσει 2 παιχνίδια. Ένα ήταν για το League Cup και το άλλο ήταν με 10 παίκτες απέναντι στη City και το 99% των ομάδων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο θα έχανε από τη City. Γιατί να χάσουμε αυτοπεποίθηση; Είμαστε απογοητευμένοι αλλά αυτό είναι γιατί ξέραμε ότι θέλαμε και αξίζαμε περισσότερα, από την δικιά μου οπτική, αλλά θα συνεχίσουμε» πρόσθεσε ο Klopp.

Επόμενη ερώτηση, αφορούσε το πόσο μακριά μπορούσε να πάει η ομάδα στην Premier League και το Champions League. «Δεν ξέρω» είπε. «Επικεντρωνόμαστε στο αυριανό παιχνίδι και θα δούμε που θα μας οδηγήσει όλο αυτό

Τέλος ρωτήθηκε για την υποδοχή των Reds από το κοινό της ομάδας στη Σλοβενία: «Συμβαίνει συνήθως. Ήταν ωραία η υποδοχή από τον κόσμο. Ο καιρός επίσης ήταν φανταστικός, σας ευχαριστούμε για όλο αυτό» κατέληξε ο Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com