Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκη για την «επανεκκίνηση» της σεζόν

Νίκη για την «επανεκκίνηση» της σεζόν

Kείμενο του Jamie McLaughlin από το blog «The Kopite View»

Η Liverpool αντιμετωπίζει τους μεγάλους αντιπάλους της, την Manchester United, στο μεσημεριανό παιχνίδι της αγωνιστικής. Αυτός ο αγώνας είναι ένας από τους μεγαλύτερους στο καλεντάρι της Premier League και ο αυριανός αγώνας είναι τόσο σημαντικός όσο ποτέ.

Η ομάδα του Jose Mourinho βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση από την αρχή της σεζόν και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Manchester City. H Liverpool ξεκίνησε τη σεζόν λαμπρά, αλλά έχει χάσει προσφάτως τον δρόμο της στις τελευταίες εβδομάδες μετά από την ήττα με 5-0 από τη Manchester City και οι Reds βρίσκονται 7 βαθμούς πίσω από τις δύο ομάδες του Manchester. Το αυριανό παιχνίδι έχει μεγαλύτερη λοιπόν σημασία για την ομάδα του Jurgen Klopp.

H ήττα θα φέρει τη Liverpool 10 πόντους πίσω από τη United, και ακόμα και αν είναι πολύ νωρίς στη σεζόν, ένα κενό τόσο μεγάλο θα ήταν πολύ δύσκολο να καλυφθεί και μία ήττα θα τελείωνε τις ελπίδες του κόσμου για την διεκδίκηση του τίτλου.

Η United έχει τον Paul Pogba και τον Marouane Fellaini εκτός με τραυματισμούς για το αυριανό παιχνίδι, αλλά τα άσχημα νέα της Liverpool αφορούν τον Sadio Mane, ο οποίος θα χάσει τις επόμενες έξι βδομάδες με τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο, τον οποίο υπέστη παίζοντας για τη Σενεγάλη.

Ο Mane ήταν σε φοβερή κατάσταση από όταν ήρθε στη Liverpool και το να χάνεις έναν τόσο σημαντικό παίχτη για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι είναι μία μεγάλη απογοήτευση. Αλλά ο τραυματισμός του Mane μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για το ακριβό μεταγραφικό απόκτημα της Liverpool, τον Alex Oxlade Chamberlain ώστε να αποδείξει πράγματα στον νέο του σύλλογο.

Ο πρώην παίκτης της Arsenal τα έχει βρει σκούρα από όταν ήρθε στο Liverpool, αλλά για να είμαστε δίκαιοι δεν έχει ξεκινήσει και πολλές φορές με τον νέο του σύλλογο. Ο ρυθμός και η δύναμη του Chamberlain θα μπορούσαν να αποτελέσουν την ιδανική αντικατάσταση για την απουσία Mane, αν και ο Klopp μπορεί να αποφασίσει να ξεκινήσει τον Philippe Coutinho στα αριστερά.

Οποιαδήποτε και αν είναι η ομάδα του Klopp, είναι σημαντικό για τη Liverpool να πάρει κάτι από το παιχνίδι και μία νίκη θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την επανέναρξη της σεζόν μετά από ένα απογοητευτικό σερί αποτελεσμάτων πριν την διακοπή των εθνικών ομάδων.

Περιμένω τον Jose Mourinho να παίξει αμυντικά στο Anfield με την πρόθεση να χτυπήσει τη Liverpool στις αντεπιθέσεις και νομίζω ότι η Liverpool πρέπει να παίξει με το πόδι στο γκάζι και να πιέσει την Utd από την αρχή, ελπίζοντας να βρει το πρώτο γκολ, μιας και το αγωνιστικό στυλ της ομάδας σίγουρα την επηρεάζει και η κατάσταση της πέφτει όσο περνάει ο αγώνας.

Θα είναι άλλη μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Anfield αλλά ελπίζω η Liverpool να βρει τον τρόπο να κερδίσει και να επανεκκινήσει με νέα βάση τη σεζόν.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com