Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mkhitaryan: «O Klopp μου έδειξε το δρόμο στην καριέρα μου»

Mkhitaryan: «O Klopp μου έδειξε το δρόμο στην καριέρα μου»

Όπως και ο Salah με τον Mourinho, έτσι και ο Mkhitaryan με τον Klopp είναι ένας παίκτης και ένας προπονητής που αύριο στο Anfield θα βρεθούν αντιμέτωποι ενώ παλιότερα συνυπήρξαν σε μία ομάδα.

Ο μέσος της Manchester United αναφέρθηκε δημόσια στον τρόπο με τον οποίο ο τότε προπονητής του στη Dortmund επηρέασε την καριέρα του: Προτρέποντάς τον να κάνει το μυαλό του να ξεφεύγει κάπου-κάπου από το ποδόσφαιρο.

Ο Mkhitaryan πιστεύει ότι ο Jurgen, με την εκτός γηπέδου δουλειά που έκανε μαζί του, τον βοήθησε πολύ να διαχειριστεί ψυχολογικά την μεγάλη αλλαγή που επήλθε στη ζωή και στην καριέρα του όταν μετακόμισε στη Γερμανία.

«Είχα επιλέξει τη Dortmund διότι μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονταν», δήλωσε ο Henrikh για λογαριασμό του γερμανικού περιοδικού 11 Freunde.

«Στους παίκτες επίσης άρεσα – και υπήρχε ένας εξαιρετικός προπονητής, ο Jurgen Klopp.»

«Αφότου τού μίλησα, είχα πάρει την απόφασή μου. Ήθελα να πάω στη Dortmund.»

Αποτέλεσμα εικόνας για Mkhitaryan klopp

«Όταν ήρθα στη Dortmund, ο Jurgen Klopp μού είπε ότι έπρεπε να ‘φύγω’, και ότι δεν είναι καλό να σκέφτομαι το ποδόσφαιρο όλη την ώρα.»

«Άρχισα να καταλαβαίνω τι εννοούσε, και σιγά-σιγά, αυτό το μέρος του εαυτού μου άλλαξε.»

«Είμαι ευγνώμων στον Klopp. Δούλεψε μαζί μου στο κομμάτι της προσωπικότητας και στο ψυχολογικό κομμάτι.»

«Ο Klopp μού έδειξε το δρόμο. Με στήριξε και μού είπε ότι έπρεπε να κρατήσω το κεφάλι μου ψηλά, επειδή έρχονται ωραίες στιγμές.»

«Με βοήθησε να γίνω καλύτερος παίκτης.»

Τα λόγια του Mkhitaryan είναι ακόμα ένα δείγμα του πόσο ταλαντούχος είναι ο προπονητής της ομάδας μας στη διαχείριση της προσωπικότητας των παικτών του.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com