Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Mane, Βραζιλιάνους και Lovren

Ο Klopp για Mane, Βραζιλιάνους και Lovren

Στην καθιερωμένη – τονίζω το καθιερωμένη – συνέντευξη τύπου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Manchester United, ήταν αναμενόμενο η κουβέντα να ξεκινήσει από τον τραυματισμό του Sadio Mane, ο οποίος πάγωσε άπαντες στο Melwood. Όμως ο Γερμανός δείχνει να παραμένει ψύχραιμος.

«Δόξα τον Θεό, μπορούμε να παίξουμε και χωρίς τον Sadio. Πολλές ομάδες είχαν τραυματίες από την διακοπή των εθνικών. Δεν είναι μόνο ο Sadio, είναι και o Fellaini και άλλοι παίκτες. Είναι ο Sadio, αλλά κανείς άλλος, που είναι καλά νέα. Μπορούμε να παίξουμε και χωρίς αυτόν.»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην επιστροφή των Firmino και Coutinho που γύρισαν αργότερα από όλους τους άλλους διεθνείς λόγω της διαφοράς ώρας στην Λατινική Αμερική.

«Ο σύλλογος έκανε τα πάντα για να φέρει τα δύο παιδιά πίσω. Συνεργαστήκαμε και με άλλους συλλόγους πάνω σε αυτό. Ήταν μεγάλη πτήση, όμως ήταν αρκετά άνετα στο αεροπλάνο. Είδα το κόστος! Θα είναι εντάξει.»

Στην συνέχεια μίλησε για τον Dejan Lovren, ο οποίος δε αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της Κροατίας λόγω του γνωστού προβλήματος στην μέση του. Επιβεβαίωσε πως είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι, ενώ προσπάθησε να καλύψει την φασαρία γύρω από τις δηλώσεις του Κροάτη για τα χάπια που παίρνει πριν από κάθε αγώνα.

«Είχε πρόβλημα στην μέση, είναι αλήθεια. Αλλά αν βγαίναμε κάθε μέρα και λέγαμε πόσοι παίκτες έχουν πόνους και προπονούνται ακόμα…»

»Είναι αλήθεια, δεν μπορούσε να προπονηθεί. Γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της Κροατίας. Ήθελε λίγες μέρες ξεκούραση. Όμως τώρα είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Όλα δείχνουν εντάξει. Δεν είχε πρόβλημα στην χθεσινή προπόνηση… Προς στιγμήν, όλα είναι καλά.» 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com