Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Ο Sir Alex μισούσε να χάνει στο Anfield»

«Ο Sir Alex μισούσε να χάνει στο Anfield»

Ο Gary Neville, στην εκπομπή του Sky Sports «Gary Neville’s Soccerbox», βρέθηκε μαζί με τον Jamie Carragher και μίλησαν για παλιές αναμετρήσεις Liverpool και Manchester United, ενώ ανέφερε το πόσο νευρικός ήταν ο Sir Alex Ferguson πριν από αυτά τα παιχνίδια, τονίζοντας πως δεν του άρεσε καθόλου να χάνει στο Anfield. Είναι γνωστή η ψύχωση του Σκωτσέζου με την Liverpool και την τότε πρωτοκαθεδρία της στα πρωταθλήματα.

«Ο Sir Alex ήταν πάντα διαφορετικός στα μεγάλα παιχνίδια. Μπορεί στα πιο φυσιολογικά παιχνίδια να ήταν πιο ήρεμος, αλλά στα παιχνίδια με Liverpool και City ήταν πάντα σε ένταση. Στην εβδομάδα πριν τα νορμάλ παιχνίδια, αν περνούσες από δίπλα του στον διάδρομο θα σε χαιρετούσε και θα ήταν πιο ομιλητικός. Αυτό δεν ίσχυε πριν τα μεγάλα παιχνίδια, και για να είμαι ειλικρινής, ήταν συνέχεια θυμωμένος, στο μεγαλύτερο βαθμό που μπορώ να τον θυμηθώ. Και αυτό συνέβαινε κυρίως όταν ήμασταν στο Anfield – είτε στο ημίχρονο, είτε στο τέλος του αγώνα.»

Η εξομολόγηση του Gary Neville συνεχίστηκε, φέρνοντας και παραδείγματα.

«Δεν άντεχε να χάνει στο Anfield – και αν κέρδιζε εκεί, δεν είχε σημασία το πως παίξαμε – ήταν το καλύτερο πράγμα στον κόσμο. Η χειρότερη κατάσταση στην οποία τον έχω δει είναι όταν χάναμε στο ημίχρονο ή στο τέλος του αγώνα είχαμε χάσει στο Anfield. Θα καθόταν ακίνητος στα αποδυτήρια στο τέλος του αγώνα ενώ εμείς κάναμε μπάνιο για 25 λεπτά, χωρίς να κουνηθεί. Μία φορά, όταν ήμουν παιδί και απλά ταξίδευα, τον θυμάμαι να έχει έναν τρομερό καβγά με τον Schmeichel και τον Ince στα αποδυτήρια. Ήταν απίστευτο. Πάντα ξέραμε ότι οι παίκτες της Liverpool μπορούσαν να ακούνε όλα όσα είχαν ειπωθεί, μάλλον γελώντας στην άλλη πλευρά του τοίχου.» παραδέχεται ο Neville.

Δεν ήταν όλα ρόδινα και στην απέναντι πλευρά. Προς υπενθύμιση των μοντέρνων φίλων της United και των δικών μας φίλων.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com