Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέες φήμες περί ιδιοκτησιακού καθεστώτος

Νέες φήμες περί ιδιοκτησιακού καθεστώτος

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει από εδώ, η Κυριακή είναι μία πολύ δύσκολη δημοσιογραφική μέρα και πολλές φορές γράφονται πράγματα απλά να γεμίσουν ιστοσελίδες ή φύλα εφημερίδων. Σε αυτό το πνεύμα επιφύλαξης μεταφέρουμε μία αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα φήμη που παρουσιάζει η Sunday Mirror και σύμφωνα με την οποία η Amanda Staveley, σπουδαία οικονομολόγος με διασυνδέσεις με δισεκατομμυριούχους από τη Μέση Ανατολή, έχει ήδη κάνει κάποιες επαφές σχετικά με την εξαγορά του συλλόγου.

Η συγκεκριμένη κυρία βρέθηκε στις εξέδρες του παιχνιδιού Newcastle-Liverpool πριν μία εβδομάδα και αρχικά η παρουσία της συνδέθηκε με ενδεχόμενη πώληση της Newcastle από τον Mike Ashley. H Staveley τρέχει το PCP Capital Partners, με περιουσιακά στοιχεία αξίας περίπου 28.000.000.000 λιρών. Η Staveley φαίνεται , λοιπόν, πως έχει επιφορτιστεί με το να επιδιώξει να γεφυρώσει τις όποιες αποστάσεις για μία συμφωνία με πλούσιους επενδυτές που θέλουν να επενδύσουν χρήματα σε ένα σπουδαίο αγγλικό σύλλογο.

Η 44χρονη είχε αναμειχθεί τόσο στην πρόσπάθεια πώλησης της Liverpool στον τωρινό ιδιοκτήτη της Manchester City, Sheikh Mansour ενώ ήταν κεντρική φυσιογνωμία στην αλλαγή καθεστώτος στη City το 2008. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, η FSG κοστολογεί τη Liverpool περί το 1.000.000.000 λίρες ώστε να έχει κέρδος από την επιχείρηση, την οποία αγόρασε έναντι 300.000.000 λιρών το 2010.

Έμείς θα κρατήσουμε..χαμηλά τη μπάλα καθώς για ακόμη μία φορά υπάρχουν φήμες σχετικά με αποχώρηση της FSG από το σύλλογο και καμία από τις προηγούμενες δεν υπήρξε πραγματικά ζήτημα. Αντιθέτως, οι Αμερικάνοι με επίσημη ανακοίνωσή τους είχαν τονίσει πως δεν σκοπεύουν να αποχωρήσουν από τη Liverpool στο άμεσο μέλλον. Αν αλλάξει οτιδήποτε, θα το μάθετε έγκαιρα και έγκυρα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com