Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ings: «Μπορώ να έχω θέση στην ομάδα»

Ings: «Μπορώ να έχω θέση στην ομάδα»

Αν υπάρχει κάποιος που σίγουρα αξίζει Όσκαρ ατυχίας στην ομάδα, αυτός είναι ο Danny Ings. Ο Άγγλος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε άσχημα τα τελευταία δύο χρόνια από τα γόνατά του, με την τελευταία εμφάνισή του ως βασικός να τοποθετείται δύο χρόνια πριν, στο τελευταίο παιχνίδι του Brendan Rodgers στον πάγκο της Liverpool, σε εκείνο το 1-1 με την Everton, όπου σκόραρε κιόλας. Φέτος αγωνίστηκε μόνο στο League Cup ως αλλαγή, όμως πιστεύει στον εαυτό και δηλώνει πως μπορεί να έχει θέση στην ομάδα.

«Όπου κι αν βρέθηκα, πάντα έβρισκα έναν τρόπο να το κάνω να συμβεί. Έχω βρεθεί σε πολλές δύσκολες καταστάσεις σε προηγούμενες ομάδες μου, όπου ήταν δύσκολο να ξεπεταχτείς. Οι άνθρωποι απ’ έξω θα πουν «Είναι ξεχασμένος αυτός» αλλά ποτέ δεν είδα τον εαυτό μου έτσι. Ακόμα πιστεύω στον εαυτό μου. Πιστεύω πως μπορώ να έχω θέση στην ομάδα.» δήλωσε στους Times.

«Όταν είσαι σε έναν σύλλογο όπως η Liverpool, δεν είναι μία ομάδα που θες να αφήσεις. Θα με ενοχλούσε για την υπόλοιπη ζωή μου αν δεν έκανα τίποτα για να δώσω τα πάντα. Ακόμα νιώθω πως έχω να παίξω σημαντικό ρόλο στην ομάδα.»

Ο αποκλεισμός από το League Cup δεν είναι το τέλος της σεζόν για τον Danny, ενώ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην U23 «ώστε να επανέλθει στον απαιτούμενο ρυθμό.»

«Αν στόχευα μόνο στα παιχνίδια του League Cup, θα έκανα κάτι λάθος. Πρέπει να κυνηγάω πράγματα κάθε μέρα, ώστε να επιστρέψω στην πρώτη ομάδα. Ο μόνος τρόπος να επιστρέψω στην παλιά μου κατάσταση είναι μέσω των παιχνιδιών (της U23). Πρέπει να βελτιώσω την κίνηση μου στην περιοχή, τα τελειώματα. Για μένα, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, είτε είναι της πρώτης ομάδας, είτε της U23.»

Και για να είμαστε ειλικρινείς, μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να επανέλθει ο Ings, παρά ο Sturridge…

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com