Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Δουλειά μας να βοηθήσουμε τον Grujic»

«Δουλειά μας να βοηθήσουμε τον Grujic»

grujic

Για την δουλειά που τους έχει ανατεθεί από τον Jurgen Klopp, σε σχέση με την αγωνιστική άνοδο του Σέρβου μέσου των Reds, Marko Grujic, ώστε να τον διαμορφώσει σε παίκτη έτοιμο για να πάρει σταθερά αγωνιστικά λεπτά με την πρώτη ομάδα, μίλησε ο Neil Critchley. O προπονητής της U23 δηλώνει αποφασισμένος να φέρει σε πέρας τη δουλειά του και να δώσει στον Grujic απαραίτητες εμπειρίες για τη συνέχεια.

«Πριν λίγες εβδομάδες είχαμε ένα φιλικό εντός των τειχών στο Melwood και ο προπονητής μου μίλησε σχετικά μετά τεράστια άλματα που έχει κάνει ο Marko, τα οποία όμως κανείς δεν έχει δει.» είπε ο Critchley. «Επομένως ήθελε να παίζει με την U23 όποτε υπάρχει η ευκαιρία και νιώθει ότι είναι σημαντικό για την πρόοδό του.»

«Πρέπει να πω ότι στα παιχνίδια που ο Marko έχει παίξει για εμάς, έχει πάει πολύ καλά. Μπορεί να δει κανείς ότι είναι τοπ παίκτης και αυτό που μου αρέσει είναι ότι μιλάμε για έναν ταπεινό παίκτη. Ακούει και σε ρωτάει συνέχεια ερωτήσεις. Έχει καλή συμπεριφορά και είναι ένας συνεργάσιμος άνθρωπος για να δουλέψεις μαζί του. Είναι επομένως δουλειά μας να τον φέρουμε πιο κοντά στην πρώτη ομάδα, από τη στιγμή που μπορούμε να το κάνουμε

«Εξαιτίας του μεγέθους του, της διάπλασής του μοιάζει με άντρα, όμως μην ξεχνάτε ότι παραμένει ακόμα νεαρός. Θέλει προσοχή, καθοδήγηση και να τον βοηθήσουμε με κάθε τρόπο που μπορούμε να το κάνουμε, αυτό θα ήταν εξαιρετικό. Όπως είπε ο προπονητής, κάποιες φορές η ανάπτυξη ενός παίκτη μπορεί να μην γίνει φανερή στον κόσμο, αλλά αυτός θα το δει γιατί δουλεύει καθημερινά με τον Marko στην προπόνηση και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα είναι ένας καλός παίκτης και σημαντικός για τον σύλλογο» κατέληξε ο Critchley.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com