Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Έλεγχος δανεικών: Τρομερός Allan στο Liverpool (video)

Έλεγχος δανεικών: Τρομερός Allan στο Liverpool (video)

Καλησπέρα και καλή βραδιά. Ο έλεγχος των δανεικών επιστρέφει αυτή την εβδομάδα για να καλύψει τα πεπραγμένα των δανεικών της ομάδας μας την εβδομάδα που μας πέρασε.

Αυτή την φορά θα ξεκινήσουμε από τον Allan Rodrigues. Το δικαιούται, καθώς έκανε απίστευτη εμφάνιση μεσοβδόμαδα λίγο πιο δίπλα από το Anfield, και συγκεκριμένα στο Goodison Park. Εκεί, ο Απόλλων Λεμεσού απέσπασε ιστορική ισοπαλία με 2-2 από την Everton, η οποία δεν τα πάει πουθενά καλά φέτος – όχι πως τα πήγαινε τις άλλες χρονιές – και υπάρχει γκρίνια στις τάξεις των Toffees.

Ο Allan ήταν ο καλύτερος παίκτης του Απόλλωνα και το 88% στην ακρίβεια των μεταβιβάσεων του ήταν το καλύτερο μεταξύ των παικτών του Απόλλωνα. Το πιο σημαντικό είναι η ωριμότητα που έδειξε στο παιχνίδι του και το πως επηρέαζε θετικά την ομάδα. Αναμφίβολα, μία αρχοντική εμφάνιση. Well played, Allan!

Επόμενος ο συνήθης ύποπτος της στήλης, Taiwo Awoniyi. Ο Νιγηριανός επιθετικός σκόραρε για άλλη μία φορά, κάνοντας το 2-0 στο σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος της Mouscron εναντίον της Mechelen. Τελικά η ομάδα του έφερε ισοπαλία 2-2 αλλά δεν μας χάλασε καθόλου γιατί το είχα δώσει 1Χ. Ταμειομάνα Mouscron. Στο ματς του Σαββάτου ο Taiwo αγωνίστηκε στα δεξιά της επίθεσης και έκανε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα και την δύναμή του για να μπαίνει στην περιοχή. Ήταν το τέταρτο τέρμα του Νιγηριανού επιθετικού, ενώ μετράει και τρεις ασίστ, και όλα αυτά σε 8 εμφανίσεις. Εντυπωσιακή αρχή, αν μη τι άλλο.

Και κάπου εδώ τελειώνουν τα ευχάριστα νέα για τους δανεικούς. Από κάτω το χάος. Όχι, για να μην λέτε πως μόνο μέσα τα κάνουμε θάλασσα. Ούτε έξω πάνε όλα καλά.

Συνοπτικά, στην Γερμανία ο Divock Origi συνεχίζει τις «μία ζέστη, μία κρύο» εμφανίσεις του με την Wolfsburg. Αγωνίστηκε 84′ λεπτά στο ματς με την Mainz μένοντας άφαντος στο παιχνίδι. Αλλά το 2-3 γκολ ήταν πολύ τίμιο για το 1-1 της Wolfsburg. Σταθερή αξία για να μην σε στέλνει κουβά η πιο αντιστοιχηματική ομάδα της Γερμανίας. Ο Ryan Kent έμεινε στον πάγκο της Freiburg την Κυριακή, ενώ στην Ολλανδία, ο Pedro Chirivella το πάλεψε, αλλά η Willem II έπαιζε με την PSV. Και ηττήθηκε προφανώς, με 4-0. Στο MLS, ο Brooks Lennon μπήκε ξανά ως αλλαγή για την Real Salt Lake, μετά την εμφάνιση του ως βασικός την προηγούμενη εβδομάδα, και αγωνίστηκε για 25 λεπτά. Τελικά η ομάδα του έφερε ισοπαλία 1-1 με τους LA Galaxy.

Στα της Βρετανίας τώρα, τίποτα δεν πήγε καλά για τις ομάδες των υπολοίπων Reds, αν και μερικοί διασώθηκαν. Ξεκινάμε από τον Sheyi Ojo που έπαθε εξάρθρωση ώμου την Παρασκευή στον αγώνα της Fulham με την QPR και πιθανότατα θα μείνει εκτός για πάνω από 2 μήνες, όπως σας είχαμε ενημερώσει στο liverpool.gr.

Στην Σκωτία, ο Connor Randall αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι της Hearts με την Dundee, με την ομάδα του να χάνει με 2-1. Αγωνίστηκε ως δεξί μπακ – χαφ αντί για μέσος, μία θέση που είναι πιο κοντά στην φυσική του. Έδειξε πολύ καλή αμυντική προσήλωση, ενώ απείλησε επιθετικά με κάποια εξαιρετικά ανεβάσματα, και μάλιστα σε ένα παραλίγο να σκοράρει.

Στην League 1, ο Jordan Williams συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο κέντρο της Rochdale, με την ομάδα του να παίρνει απανωτές λευκές ισοπαλίες απέναντι σε Blackpool και Wimbledon. Τουλάχιστον αυτός έκανε το δουλειά του εξαιρετικά, ως εξάρι κυρίως.

Στην League 2, όλα μα όλα πήγαν στραβά. Ξεκινάμε από τον Shamal George, ο οποίος έκανε τραγική εμφάνιση απέναντι στην Stevenage, φέροντας εξ ολοκλήρου την ευθύνη και στα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του. Υπάρχουν και οι σχετικές αποδείξεις παρακάτω για του λόγου το αληθές. Πάντως, κάποιος έχασε την θέση του στην ενδεκάδα. Είναι κρίμα, γιατί δεν είναι κακός τερματοφύλακας. Better luck next time, Shamal!

Βέβαια, ήταν κάκιστος ο τρόπος που φέρθηκε στον George ο προπονητής της Carlisle, ο οποίος τον άφησε στον πάγκο στο επόμενο παιχνίδι της Carlisle. Στην τελική, είναι μόλις 18 ετών.

Τελευταίος, ο Toni Gomes. 25 λεπτά μεσοβδόμαδα, εκτός αποστολής το Σάββατο για την Forest Green Rovers. Τέλος ιστορίας.

Ο έλεγχος των δανεικών:

Allan Rodrigues: Up&MVP (μόνο και μόνο για το Χ στο Goodison)

Taiwo Awoniyi: Up

Jordan Williams: Up

Connor Randall: Up

Οι υπόλοιποι down.

Αυτός ήταν ο έλεγχος των δανεικών για την εβδομάδα που μας πέρασε. Επιστροφή την επόμενη εβδομάδα με καλύτερες εμφανίσεις για τους υπόλοιπους δανεικούς μας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com