Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Wijnaldum: «Ήμασταν απογοητευτικοί αλλά και άτυχοι»

Wijnaldum: «Ήμασταν απογοητευτικοί αλλά και άτυχοι»

Wijnaldum: Απογοητευτικοί και άτυχοι

Ο Georginio Wijnaldum δήλωσε ότι η Liverpool άξιζε περισσότερα από το ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Newcastle United, παραδεχόμενος ότι η ομάδα του θα πρέπει να μετατρέπει ευκολότερα τις ευκαιρίες σε γκολ.

Οι Reds απογοήτευσαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση του St James’ Park για την Premier League, έχοντας προηγηθεί με ένα εξαιρετικό τέρμα του Philippe Coutinho από μακρινή απόσταση.

Το προβάδισμα δεν διατηρήθηκε περισσότερο από 10 λεπτά, καθώς ο Joselu επωφελήθηκε από την κόντρα στο μαρκάρισμα του Joel Matip και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Simon Mignolet.

H Liverpool διατήρησε την κατοχή σε όλο το ματς, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά, ενώ ο Wijnaldum είχε και δοκάρι στο 0-0.

Ο Ολλανδός δήλωσε «δεν σκοράρουμε ανάλογα με τις ευκαιρίες που έχουμε κι αυτό μας απογοητεύει, καθώς αξίζαμε να κερδίσουμε», όπως δήλωσε στο επίσημο site της Liverpool.

«Είχαμε δυο καλές ευκαιρίες, το γκολ και μια στημένη φάση στο δεύτερο μέρος. Είχαμε καθαρές ευκαιρίες ώστε να σκοράρουμε ένα ακόμα γκολ αλλά δυστυχώς δεν τις αξιοποιήσαμε».

«Θεωρώ πως είμαστε άτυχοι αυτή τη στιγμή. Αν σκοράρουμε ανάλογα με τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται, κανείς δε θα σκέφτεται ότι η Newcastle έφερε το παιχνίδι στα ίσια».

Ο Wijnaldum δήλωσε ότι η ομάδα του ήταν άτυχη
Ο Wijnaldum δήλωσε ότι η ομάδα του ήταν άτυχη

«Τώρα, επειδή δεν σκοράρουμε και δεχόμαστε γκολ ενώ δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, όλοι αναφέρονται σε αυτό».

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, η Liverpool δε θα αγωνιστεί καθώς υπάρχει διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων. Η Manchester United θα είναι ο επόμενος αντίπαλος στο Anfield, με την επανέναρξη της Premier League.

Ο Wijnaldum ρωτήθηκε για το πώς θα λειτουργήσει την επόμενη φορά απέναντι στο γκολ. «Είναι δύσκολο να σας απαντήσω, κανείς δε θέλει να χάσει γκολ από πρόθεση, όλοι προσπαθούν να σκοράρουν όταν τους δίνεται η ευκαιρία».

«Είμαστε άτυχοι στο τελείωμα των φάσεων, είναι καλό που δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά πρέπει να σκοράρουμε».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com