Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πρόβλημα οι χαμένες ευκαιρίες, θα γίνουμε ανταγωνιστικοί»

Klopp: «Πρόβλημα οι χαμένες ευκαιρίες, θα γίνουμε ανταγωνιστικοί»

Δηλώσεις Klopp για το ματς απέναντι στην Newcastle

Ο Jürgen Klopp παραδέχτηκε ότι η Liverpool σπατάλησε πολλές ευκαιρίες απέναντι στην Newcastle United στο St. James’ Park με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αναδειχθούν ισόπαλες με 1-1.

«Νομίζω ότι ήμασταν πιο δραστήριοι από τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να αξιοποιούμε. Όταν κυριαρχείς πρέπει να αποφεύγεις τις αντεπιθέσεις, να μην τους αφήσεις την ευκαιρία να απειλήσουν έτσι. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι διαφορετικό, όταν είχαν μόλις μια ευκαιρία από αντεπίθεση. Ήταν ένα γκολ για αυτούς, μια εξαιρετική πάσα στη σωστή στιγμή. Θα έπρεπε οι μέσοι να είχαν δει την μπαλιά του Shelvey καθώς δύο ή τρεις παίκτες ήταν μπροστά και η μπάλα βρισκόταν ακριβώς σε εκείνο το σημείο. Αν την είχαν δει, θα έπρεπε να κάνουν ένα βήμα και να βγει offside o Joselu».

Αναφερόμενος στις χαμένες ευκαιρίες ο Klopp τόνισε «σήμερα δεν δείχνει και τόσο ωραίο όπως αντιλαμβάνεστε. Έχω παίξει πολλές φορές στην καριέρα μου απέναντι σε ομάδες που πήραμε θετικό αποτέλεσμα, παρόλο που είχαμε κακή απόδοση. Στη συνέχεια, νιώθεις ότι έχεις κερδίσει έναν βαθμό αλλά γνωρίζεις ότι υπάρχουν προβλήματα επειδή πρέπει να αγωνιστείς καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι, αλλιώς δεν θα αποσπάσεις τίποτα. Εμείς κάνουμε το αντίθετο. Είμαστε για ακόμη μια φορά η καλύτερη ομάδα, δημιουργούμε περισσότερες τελικές, είμαστε σε πολύ καλές θέσεις και δεν σκοράρουμε. Είναι ένα πρόβλημα το οποίο και δε θα μείνει έτσι. Βρίσκομαι αρκετό καιρό στον χώρο του ποδοσφαίρου, κάποια στιγμή θα λυθεί ο κόμπος και θα αρχίσουμε να σκοράρουμε περισσότερο από μια φορά, αυτό είναι σίγουρο».

Σχετικά με τη μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια, ο Klopp δήλωσε «δημιουργούμε φάσεις ,παίζουμε καλά, αλλά δε σκοράρουμε στις ευκαιρίες μας αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάρεις μια νίκη σε επτά αγώνες. Μπορείς να παίξεις πολύ κακό ποδόσφαιρο, να χάσεις πολλά παιχνίδια ή να παίξεις σε μερικά παιχνίδια πολύ καλά – θα έλεγα ότι στα περισσότερα ήμασταν πολύ καλοί – αλλά μερικές ευκαιρίες είναι αρκετές για να σκοράρει και ο αντίπαλος, παράγουμε περισσότερες ευκαιρίες και στο τέλος έχουμε τον ίδιο αριθμό γκολ. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, δεν υπάρχει εναλλακτική».

«Πρέπει να λειτουργήσουμε έτσι, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα και να γίνουμε παθητικοί, να αρχίσουμε να είμαστε ομάδα αντεπιθέσεων και να ελπίζουμε ότι κάτι θα γίνει, δεν είμαστε σε αυτό το δρόμο. Έχουμε διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, οι παίκτες θα φύγουν και κανείς μας δε νιώθει καλά, παρόλο που πήραμε έναν βαθμό, νιώθουμε ότι ηττηθήκαμε. Ελπίζω να γυρίσουν όλοι καλά και θα επιστρέψουμε. Στο επόμενο ματς θα έχουμε διαφορετικά θέματα, όχι όπως σήμερα, απέναντι στην Manchester United που είναι σε καλή κατάσταση ψυχολογικά και με υψηλή αυτοπεποίθηση κλπ.

Jurgen Klopp και Rafa Benitez δίνουν οδηγίες
Jurgen Klopp και Rafa Benitez δίνουν οδηγίες

Σχετικά με το αν οι παίκτες του έχουν χάσει την αισιοδοξία τους τους, ο Γερμανός τεχνικός απάντησε «όχι, σε καμία περίπτωση. Είναι καθήκον μας να είμαστε αισιόδοξοι γιατί οι παίκτες έχουν ποιότητα και πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Όταν προσπαθείς, προσπαθείς και προσπαθείς και δεν βλέπεις αποτέλεσμα, δεν είναι εύκολο. Ο Coutinho σκοράρει το γκολ του μήνα, κάνουμε ένα λάθος, χωρίς να γνωρίζω ποιος είναι υπεύθυνος, αλλά έγινε το λάθος και ήρθε το 1-1. Έγιναν περισσότερα λάθη όπως ο Daniel Sturridge, έχασε την μπάλα δύο φορές, ή σουτάρει άμεσα, ο Daniel έχει ήδη δύο γκολ στη σεζόν, παίρνει την μπάλα και ρωτάει τον τερματοφύλακα πού θέλει την μπάλα και την στέλνει στην απέναντι γωνία. Μετά ο Salah σε κενή εστία δεν αρπάζει την ευκαιρία, πηδάει και σουτάρει πάνω από το τέρμα; Ποια είναι η δουλειά μου εδώ; Να πω στον Salah να μην το ξανακάνει ή να πω στον Sturridge να προσέχει την επόμενη φορά; Όχι, γνωρίζουν τί πρέπει να κάνουν και θα το κάνουν, 100%».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Klopp τοποθετήθηκε για την απόσταση 7 βαθμών από την κορυφή, «δεν μπορώ να μιλήσω για το ποδόσφαιρο που παίζουμε και τους κερδισμένους βαθμούς βάσει αυτού που παράγουμε και μετά να μιλήσω για εμάς και το χάσμα με τις άλλες ομάδες. Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς, θα έχουν κι άλλες ομάδες τις δύσκολες στιγμές τους κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είναι πολύ δύσκολο να πηγαίνει όλη η σεζόν ομαλά, θα υπάρξουν και δύσκολες στιγμές. Πρέπει να βελτιωθούμε στα δικά μας θέματα και πιστεύω πως δεν είμαστε πολύ μακριά από το να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Αν πράξουμε σωστά, τότε θα σκοράρουμε περισσότερο και θα έρθουν περισσότερες νίκες. Δε χρειάζεται να κοιτάζουμε τους άλλους, θα μειώσουμε τη διαφορά, ανεξάρτητα απ’το πόσο μεγάλη είναι και θα δούμε πού θα είμαστε στο τέλος. Όλα σχετίζονται με τη δική μας κατάσταση, δεν κοιτάζουμε τους άλλους».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com