Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Ο Phil δεν χρειάστηκε να εξηγήσει τίποτα.»

«Ο Phil δεν χρειάστηκε να εξηγήσει τίποτα.»

Ο Gini Wijnaldum, παραδέχθηκε ότι η κατάσταση ήταν αρκετά περίεργη για τους παίκτες της Liverpool, όσο ο Philippe Coutinho, προσπαθούσε να «εκβιάσει» τη μεταγραφή του στην Barcelona.
Επισημαίνει όμως ότι όταν ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στην ομάδα του Klopp, δεν χρειάστηκε να εξηγήσει τίποτα στα αποδυτήρια , αφού οι συμπαίκτες του γνωρίζουν ότι το δέλεαρ του να παίξεις στο Camp Nou είναι πολύ ισχυρό!

«Ήταν δύσκολο» είπε ο Gini στην Echo. «O Phil είναι πολύ καλό άτομο και καταλάβαμε ότι ήθελε τη μεταγραφή αυτή. Είναι κάποιος που έχει δώσει τα πάντα για τη Liverpool, και έχει κάνει φοβερή δουλειά πολεμώντας γι’ αυτή.»

«Από μια άποψη θα είμαστε ευτυχισμένοι αν τα κατάφερνε και πήγαινε εκεί που ήθελε, αλλά από την άλλη, σαν συμπαίκτες, τον θέλουμε να μείνει, γιατί γνωρίζουμε ότι με αυτόν θα είμαστε καλύτεροι.»
«Υπάρχουν λοιπόν δύο σκέψεις στο μυαλό σου. Τις βλέπεις και τις δύο.»

«Κάποιος έτσι κι αλλιώς θα απογοητευόταν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και αυτός τελικά ήταν ο Phil.»

Η σημασία της συμμετοχής του Coutinho στην ομάδα, σίγουρα υπογραμμίστηκε με τον καλύτερο τρόπο με την απόδοση του ίδιου στη νίκη της ομάδας του εναντίον της Leicester, καθώς και στην ισοπαλία με τη Spartak Moscow. O Gini, επιμένει δε ότι δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην καταφέρει να επανέλθει ο Βραζιλιάνος στην ομάδα, στους κανονικούς του ρυθμούς, παρά την απογοήτευση της μη μεταγραφής του.

«Έδειξε και σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια αλλά και σε όλη την περσινή σαιζόν, τι φοβερός παίκτης είναι. Μπορεί να κερδίσει αγώνες για μας και να κάνει την ομάδα καλύτερη. Οπότε ήταν απολύτως λογικό που δεν θέλησε η ομάδα να τον πουλήσει.Δεν γνωρίζουμε βέβαια τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά είναι πολύ καλό άτομο και χωρίς να έχει σημασία για πόσο καιρό θα παραμείνει εδώ, γνωρίζω ότι θα δώσει τα πάντα για τη Liverpool.»


«Είμαστε ευτυχισμένοι που έμεινε.» ολοκλήρωσε ο Ολλανδός μέσος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com