Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Μπορεί να τον δούμε στη Liverpool»

«Μπορεί να τον δούμε στη Liverpool»

Θα μπορούσαν οι Steven Gerrard, Jamie Carragher και Xabi Alonso, να σχηματίσουν ένα νέο boot room στη Liverpool;

Σύμφωνα με τον Guillem Balague, υπάρχει μια τέτοια πιθανότητα.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, συζήτησε για το άμεσο μέλλον του Alonso, μετά τη δήλωση του τελευταίου ότι θα ήθελε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από τη θέση του manager!

«Ήθελε να παίξει με προπονητή τον Pep, γιατί σκεφτόταν ήδη την επόμενη μέρα ως manager. Μπορώ να τον δω στη Liverpool, δίπλα στους Gerrard και Carra.»

«Είναι ανοιχτός σε ζητήματα τακτικής, οπότε δεν τον βλέπω να κολλά σε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία.» δήλωσε ο Balague στο Sky Sports.

«Με τον τρόπο που έπαιζε μπορείς να πεις ότι του αρέσει να κυριαρχεί στα παιχνίδια, να έχει κατοχή της μπάλας, να την κερδίζει γρήγορα και προφανώς του αρέσει η δύναμη και η ταχύτητα. Θα μπορούσε όμως να βρει τους κατάλληλους παίκτες;»

«Έχω την εντύπωση ότι θα ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα με μία καλή ομάδα, όχι πολύ χαμηλά σε κατηγορία, αλλά δεν του έχω μιλήσει ακόμα γι’ αυτό.»

«Ανυπομονώ όμως να τον δω στον πάγκο.» ολοκλήρωσε ο Ισπανός.

Για όσους πάντως αμφιβάλλουν για το κατά πόσο o δυνατός χαρακτήρας του Alonso, μπορεί να συνυπάρξει με εκείνο του Steven Gerrard-αφού και οι δύο είναι γεννημένοι ηγέτες, να θυμίσουμε τον αμοιβαίο σεβασμό και εμπιστοσύνη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας δυνατής φιλίας.

Ο Alonso δεν έπαψε ποτέ να σκέφτεται τη Liverpool και να παρακολουθεί την πορεία της και αλησμόνητη θα μας μείνει η ιστορία για τους πανηγυρισμούς του- στον πάγκο της Real Madrid, ειδικά μπροστά στον Mourinho, όταν σε αγώνα τη Premier League, η Liverpool είχε ανοίξει το σκορ απέναντι στη Chelsea.

Ο Ισπανός- που δεν είχε συμπεριληφθεί στη βασική ενδεκάδα της Real, εκείνη τη μέρα, παρακολουθούσε από το κινητό του την εξέλιξη του αγώνα των Κόκκινων με τους Λονδρέζους.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com