Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Robertson: «Θα δουλέψω σκληρά για να πάρω ευκαιρίες»

Robertson: «Θα δουλέψω σκληρά για να πάρω ευκαιρίες»

Ένας από τους πιο αδικημένους παίκτες της φετινής Liverpool είναι ο Andrew Robertson. Ο αριστερός μπακ της ομάδας μας έχει αγωνιστεί τρεις φορές φέτος, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ωστόσο, η εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Alberto Moreno τον έχει βρει μεταξύ πάγκου και εξέδρας και ο ίδιος θα κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει αυτό.

«Αν κάθεσαι στον πάγκο ή στην εξέδρα, πρέπει να πιστέψεις ότι μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα. Ακόμα κι εναντίον της Arsenal, πιστέ πως ήταν εκπληκτικοί, όμως όταν δεν είσαι στην ομάδα, πρέπει να πιστεύεις ότι μπορείς να αγωνιστείς σαν να είσαι στην ομάδα. Ειδάλλως, ποιο είναι το νόημα να βρίσκεσαι εδώ, απλά επειδή σου αρέσει να κάθεσαι στον πάγκο ή στην εξέδρα;»

»Όλα τα παιδιά θέλουν να παίζουν, όμως το αφεντικό έχει να διαλέξει μόνο έντεκα παίκτες. Δεν θέλω να βρίσκομαι εδώ απλά για να παίζω σε παιχνίδια δεύτερης διαλογής ή να κάθομαι στον πάγκο, δεν ήταν ποτέ στην φύση μου και ούτε πρόκειται. Είναι σύντομη η καριέρα μας και θέλεις να παίζεις όσο το δυνατόν περισσότερο, οπότε θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στην προπόνηση και θα περιμένω να πάρω τις ευκαιρίες μου και να τις εκμεταλλευτώ στα παιχνίδια. Αν το κάνω αυτό, ίσως ο προπονητής με χρησιμοποιησει περισσότερο ως βασικό.»

Ένα κομμάτι του παιχνιδιού που πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση του, είναι η άμυνα, σύμφωνα με τον Andy Robertson.

«Πιστεύω πως σαν σύνολο μπορούμε να βελτιωθούμε αμυντικά και μπορώ να είμαι μέρος της βελτίωσης. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, επειδή αν μας βοηθούν οι μέσοι και οι επιθετικοί, τότε θα βελτιωθούμε σαν ομάδα. Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε όταν βγαίνουμε μπροστά, οι αντεπιθέσεις, είναι τρομακτικός μερικές φορές. Οπότε, αν υποστηρίξουμε την άμυνα και δεν δεχόμαστε ανόητα γκολ όταν κλείνουμε τον διακόπτη, θα είναι μεγάλη στήριξη» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Σκωτσέζος διεθνής μπακ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com