Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «To μεγάλο μου βήμα το Champions League»

«To μεγάλο μου βήμα το Champions League»

Για την μεγάλη του ευκαιρία, την συμμετοχή στα παιχνίδια του Champions League μίλησε ο Loris Karius. O Γερμανός τερματοφύλακας βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με τη Spartak και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Είμαι χαρούμενος που θα βρω παιχνίδια και να δείξω πράγματα σε εμένα, τον προπονητή και όλους τους άλλου» τόνισε ο Karius. «Το να παίξω στην διοργάνωση αυτή είναι κάτι που ονειρεύεται κανείς. Ενθουσιάζει κάθε παίχτη το Champions League.»

«Δεν έχω πάει ποτέ στη Ρωσία οπότε είναι μία νέα εμπειρία και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό. Το βλέπω σαν μία μεγάλη ευκαιρία. Θέλω να παίξω καλά για να κάνω το επόμενο μου βήμα» τόνισε. «Φυσικά και θέλω να παίζω και στην Premier, αυτός είναι ο στόχος μου. Πρέπει να χρησιμοποιήσω αυτό το παιχνίδια για να αποδείξω πράγματα. Να δείξω μέσω του Champions League ότι είμαι έτοιμος για κάθε διοργάνωση» τόνισε ο Karius.

«Στην πρώτη μου σεζόν έχει παίξει μεγάλο ρόλο ο τραυματισμός. Ήταν στην αρχή και μετά δεν επέστρεψα 100% έτοιμος και ίσως μπήκα λίγο πιο νωρίς» πρόσθεσε. «Ήμουν καινούργιος αλλά ήμουν έτοιμος να παίξω κατευθείαν. Δεν παίξαμε καλά ως ομάδα κάποια παιχνίδια και μετά είχα και εγώ δυο άσχημες εμφανίσεις και όλα ήρθαν και μαζεύτηκαν. Δεν περίμενα να γίνει τόσο φασαρία αλλά συμβαίνει. Δεν κρατάω κακία σε κανένα. Υπήρχαν κάνα δυο ειδικοί που είπαν κάποια πράγματα αλλά είναι η δουλειά τους.»

«Δεν μπορείς να ανησυχείς υπερβολικά. Το χρησιμοποιείς, μαθαίνεις και το κρατάς. Μαθαίνεις από τα αρνητικά και μπορεί να σε βοηθήσει να φέρεις τον καλύτερο σου εαυτό. Νιώθω πολύ καλά αυτή τη σεζόν. Δεν ξέρω αν θα είμαι ο άνθρωπος για το μακροπρόθεσμο πλάνο αλλά τώρα έχω την ευκαιρία αυτή, ο Simon παίζει κι αυτός τον ρόλο του, ήταν πολύ καλός ειδικά στο τέλος της περσινής σεζόν. Αλλά για εμένα είναι όλα θέμα να παίξω εγώ καλά τώρα. Θα πω ψέμματα αν πω ότι δεν θέλω να παίζω στην Premier League, αλλά γι’αυτό εδώ είναι μία μεγάλη ευκαιρία»

Ποια είναι η άποψή του για την άμυνα; «Ο κόουτς θα αλλάξει την άμυνα αν παίζουμε τρια παιχνίδια τη βδομάδα. Δεν μπορεί να παίζει την ίδια τετράδα αλλά γι’αυτό κάνουμε προπόνηση κάθε ημέρα. Δουλεύουμε σε σχήματα, διατάξεις, οπότε ο καθένας ξέρει τον καθένα καλά. Είμαστε συνδεδεμένοι στο παιχνίδι οπότε δεν νομίζω ότι αυτό είναι πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να παίζει η ίδια πεντάδα πίσω για να ξέρει ο ένας τον άλλον»

«Η επιθετική μας ανάπτυξη και ο τρόπος παιχνιδιού σημαίνει ότι κάποιες φορές θα ρισκάρουμε, αλλά έχει δουλέψει σε πολλά παιχνίδια σωστά. Ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα αλλά δεν υπάρχουν ανησυχίες γιατί υπάρχει η ποιότητα» κατέληξε ο Karius.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com