Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Γιατί πήραν τον Chamberlain;»

«Γιατί πήραν τον Chamberlain;»

Ο Micky Quinn, πρώην επιθετικός της Portsmouth και της Newcastle, αλλά πιστός οπαδός για μια ζωή των Κόκκινων, νιώθει μπερδεμένος όσο αφορά αυτή ειδικά τη μεταγραφή.

Στο talk Sport δήλωσε: » Πήραν τον Oxlade-Chamberlain, αλλά δεν κατάλαβα τον σκοπό που πρόκειται να εξυπηρετήσει αυτή η μεταγραφή, αυτή τη χρονική περίοδο.»

«Γνωρίζω ότι τον παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια, και ο Jurgen Klopp κάτι θα έχει προσέξει στο παιχνίδι του.»

«Έχω παίξει με τον πατέρα του, Mark, στην Portsmouth. O Mark δεν είχε τις ικανότητες του γιου του, αλλά μπορούσε να σκοράρει και είχε καλή τελική πάσα.»

«Ο μικρός όμως φαίνεται να παρουσιάζει έντονο πρόβλημα αυτοπεποίθησης. Στον αγώνα με την Leicester δεν μπορούσε να πασάρει, ενώ είχε και μια πολύ καλή ευκαιρία να σκοράρει, την οποία δεν αξιοποίησε.»

«Όταν σου λείπει η αυτοπεποίθηση, και σου έρχεται η μπάλα, αρχίζεις να σκέφτεσαι, να πασάρεις ή να κάνεις ντρίμπλα. Ξαφνικά σε κλείνουν οι αντίπαλοι και χάνεις τη μπάλα. Κάπως έτσι έδειχνε και ο μικρός στον αγωνιστικό χώρο.»

«Ο Klopp πρέπει να χτίσει την εμπιστοσύνη του Chamberlain. Πρέπει να κάνει ότι χρειάζεται για να ανυψώσει το ηθικό του.»

«Βασικά τον πήραν για να παίξει στο κέντρο, αλλά τον έβαλαν στην δεξιά πλευρά.»

«Συνεπώς δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω τη λογική αυτής της μεταγραφής. Είναι παίκτης με δυνατότητες, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε κέρδισε για τελευταία φορά, φορώντας τη φανέλα της Arsenal ή της Liverpool.»

Προφανώς ο Ox δεν είχε και την καλύτερη πρώτη εβδομάδα με τους Κόκκινους,ενώ θυμίζουμε ότι ένας από τους λόγους που διάλεξε τη Liverpool αντί για την Chelsea είναι και ο Klopp τον οποίο ο μικρός θαυμάζει απεριόριστα και πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί ως παίκτης.

Οι ικανότητες του Ox είναι γνωστές!

Μπορεί όντως να πασάρει και να δώσει πολύ καλύτερες assist απ’ ότι έχει δείξει ως τώρα, και είναι δυνατός παίκτης με πολύ καλό τύπο σώματος. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παίρνει πάνω του αμυντικούς και να κερδίζει μονομαχίες.

Απλώς χρειάζεται 2-3 καλές εμφανίσεις στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσει πάλι την αυτοπεποίθηση του και ανεβάσει το επίπεδο του ως παίκτη!

Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Firmino χρειάσθηκε κάποιους μήνες προσαρμογής προτού δείξει το τις πραγματικές του δυνατότητες και καθιερωθεί ως βασικότατο μέλος της πρώτης ομάδας!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com