Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Ο Wilson ίσως δοθεί δανεικός τον Γενάρη»

«Ο Wilson ίσως δοθεί δανεικός τον Γενάρη»

O Neil Chritchley,manager της Under 23 της Liverpool δήλωσε ότι όποια σχέδια κι αν είχαν για πιθανό δανεισμό του Harry Wilson, αναγκάστηκαν να τα αλλάξουν λόγω του τραυματισμού του παίκτη κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Στη σαιζόν 2016/17 ο Wilson έκανε αισθητή την παρουσία του στην Under 23 σημειώνοντας 28 τέρματα για την ομάδα του!

Δυστυχώς όμως στην διάρκεια της προετοιμασίας τραυματίστηκε στον Αχίλλειο τένοντα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Από τον Απρίλιο ακόμα όμως, στο τεχνικό team των Κόκκινων είχε σχεδόν προαποφασισθεί ότι ο παίκτης θα έπρεπε να δοθεί ως δανεικός στην κατάλληλη ομάδα της Championship ή της League One, έτσι ώστε να του δοθεί περισσότερος χρόνος συμμετοχής σε αγώνες και να μην ανακοπεί η πρόοδος του.

Μιλώντας πριν την αναμέτρηση της ομάδας του σήμερα το βράδυ εναντίον της Tottenham, o Chritchley, είπε: «Είχαμε και έχουμε κάποιες ιδέες. Αλλά υποθέτω ότι δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας, γιατί αυτό εξαρτάται και από τις ομάδες που θα έρθουν να ζητήσουν τον Harry για δανεισμό.»

«Ο τραυματισμός του επίσης δεν βοήθησε καθόλου. Οπότε θα πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε τον Γενάρη.»

«Μέχρι τώρα έχει παίξει φανταστικά για μας. Και δεν νομίζω να κάνει ζημιά στην αυτοπεποίθηση του, αν συνεχίσει να παίζει για μας τους επόμενους μήνες.»

«Τον Γενάρη φυσικά είμαι σίγουρος ότι θα σκεφτούμε πάλι κάποιες καλές ιδέες για το μέλλον του.»

Ο Chritchley μίλησε και για τον δανεισμό του Ryan Kent στη Freiburg.

«Είχε πολλές ευκαιρίες και προτάσεις για να αγωνισθεί και στην Αγγλία. Αλλά ήθελε να παίξει στην τοπ κατηγορία της Γερμανίας. Και αυτό λέει πολλά για τον παίκτη που δέχθηκε σε τόσο νεαρή ηλικία μια πρόκληση αυτού του είδους.»

«Έχει ωριμάσει αρκετά τα 2 τελευταία χρόνια, και κάποια στιγμή θα κλείσω αεροπορικά εισιτήρια για να πάω και να τον δω να παίζει.»

«Θα ήθελα να δω πως τα καταφέρνει σε ένα τέτοιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, γιατί αν και νέος στην ηλικία έχει τεράστιες δυνατότητες και έχει δώσει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.»

«Πάντα νιώθουμε κοντά στους παίκτες που φεύγουν ως δανεικοί. Τους μιλάμε. Τους παίρνουμε τηλέφωνο. Όπως μιλάμε και στους προπονητές τους. Εξακολουθούν να είναι παίκτες μας.» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com