Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Απορεί από την έλλειψη μεταγραφικού Plan B o Given

Απορεί από την έλλειψη μεταγραφικού Plan B o Given

Για την χαρακτηριστική ολιγωρία της Liverpool στην υπόθεση του κεντρικού αμυντικού μίλησε ο Shay Given μετά το τέλος της αναμέτρησης των Reds με την Leicester για το Carabao Cup. O Given, μιλώντας στο Sky Sports τόνισε ότι δεν είναι δείγμα μεγάλης ομάδας η επιμονή που έδειξε στον Virgil Van Dijk, μην αποκτώντας τελικά κανέναν κεντρικό αμυντικό μετά από ένα ολόκληρο καλοκαίρι αναζήτησης.

«Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η Liverpool ήθελε να πάρει τον Virgil Van Dijk το καλοκαίρι αλλά δεν τα κατάφερε» ξεκίνησε ο Given. «Αλλά θα νόμιζε κανείς ότι μία ομάδα στο μέγεθος της Liverpool θα είχε ένα Plan B σε περίπτωση που δεν τα κατάφερνε. Θα υπάρχει σίγουρα ένας άλλος κεντρικός αμυντικός σε ολόκληρη την Ευρώπη, ή παγκοσμίως, που θα μπορούσαν να είχαν αποκτήσει. Γιατί είναι ξεκάθαρο απ’τα γκολ που έχουν δεχθεί πέρυσι και φέτος ότι τον έχουν ανάγκη και ακόμα και ο Klopp βγήκε και δήλωσε ότι βαρέθηκε κάθε βδομάδα τα ίδια.»

«Αλλά τώρα πρέπει να δουλέψουν στην προπόνηση, δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι. Οι μεταγραφές τελείωσαν και δεν υπάρχει Van Dijk. Πρέπει να γίνουν πιο κυριαρχικοί στην άμυνα. Κάποιος πρέπει να πάρει πρωτοβουλία γιατί κανείς δεν το κάνει» κατέληξε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com