Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mίλησε για την κούρσα του τίτλου ο Klopp

Mίλησε για την κούρσα του τίτλου ο Klopp

Εξηγήσιμη είναι η θέση της Liverpool έως τώρα στη βαθμολογία της Premier League όπως δήλωσε τουλάχιστον ο Jurgen Klopp. Ο Γερμανός τεχνικός της ομάδας μας δεν έπεσε από τα σύννεφα με την εκκίνηση των δύο ομάδων του Manchester αλλά μάλλον αρνείται να πανικοβληθεί.

«Είδα τα παιχνίδια των United και City, όμως δεν είναι δική μου δουλειά το να μετράω βαθμούς. Είναι σε καλή φόρμα, όμως έτσι είναι μία σεζόν (εννοεί ότι όλες οι ομάδες περνούν καλές φάσεις). Όσο η στάση σου είναι σωστή δε χρειάζεται να κοιτάς τις άλλες ομάδες. Δεν είναι έκπληξη που η City και η United είναι διεκδικήτριες του τίτλου. Δε μπορώ να λέω πάντα αυτό που όλοι θέλουν να ακούσουν. Αν εγώ είμαι εντάξει με πολλά πράγματα, το λέω, και πολλοί άνθρωποι δε θέλουν να το ακούσουν. Δε μπορώ να αλλάζω τη γνώμη μου κάθε μέρα, επειδή υπάρχουν 500 εκατομμύρια διαφορετικές γνώμες. Δεν είμαι υπερβολικά χαρούμενος με την κατάστασή μας (στη βαθμολογία), όμως ξέρω γιατί είναι έτσι.» είπε ο Γερμανός.

Η Liverpool αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -5 από τις City και United που μοιράζονται τις 2 πρώτες θέσεις με 13 βαθμούς έκαστη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com