Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Έλεγχος δανεικών: Ένα γκολ και τρεις ασίστ για τους Reds (video)

Έλεγχος δανεικών: Ένα γκολ και τρεις ασίστ για τους Reds (video)

Καλησπέρα και καλή βραδιά. Ο έλεγχος των δανεικών επιστρέφει αυτή την εβδομάδα για να καλύψει τα πεπραγμένα εκτός Anfield και να κρίνει τους Reds που αγωνίζονται με χρώματα άλλων ομάδων για μία καλύτερη τύχη στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Ή και νωρίτερα, ποιος ξέρει;

Ένα γκολ και τρεις ασίστ ο απολογισμός των δανεικών μας αυτήν την εβδομάδα, με τον Taiwo Awoniyi να σημειώνει το γκολ, ενώ ασίστ μοίρασαν οι Sheyi Ojo, Pedro Chirivella και… Shamal George.

Ναι, ο νεαρός τερματοφύλακας μας έδωσε ασίστ στο γκολ με το οποίο η Carlisle United ισοφάρισε την Barnet το Σάββατο, με το παιχνίδι να λήγει 1-1, όταν μετά από γέμισμα του, ο γκολσκορερ της Carlisle, Shaun Miller, παρέλαβε την μπάλα και σκόραρε με ένα πανέμορφο ψαλιδάκι. Μπορείτε να δείτε το γκολ, καθώς και τις καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού, μαζί με μία εξαιρετική επέμβαση του νεαρού τερματοφύλακα μας στο παρακάτω βίντεο.

Ο Shamal George έκανε το ντεμπούτο του λίγες μέρες νωρίτερα, απέναντι στην Coventry City, με την ομάδα του να χάνει 2-0, ωστόσο έκανε καλή εμφάνιση, χωρίς να μπορεί να αποτρέψει την ήττα. Όπως και με την Barnet, δεν έφερε ευθύνη για τα γκολ που δέχτηκε.

Στο Βέλγιο τώρα, ο Taiwo Awoniyi σκόραρε για την Mouscron στην χθεσινή αναμέτρηση της με την Zulte Waregem, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του μόλις στο 16ο λεπτό με εξαιρετική ατομική ενέργεια που διέλυσε την άμυνα της Zulte Waregem. Δυστυχώς, η ομάδα του δεν ήταν εξίσου καλή στο δεύτερο ημίχρονο και ηττήθηκε με 2-1. Στιγμιότυπα παρακάτω, παρακαλώ.

Τις υπόλοιπες δύο ασίστ σημείωσαν οι Sheyi Ojo και Pedro Chirivella, σε Championship και Eredivisie αντίστοιχα. Ο Sheyi Ojo αγωνίστηκε στα δεξιά της επίθεσης της Fulham στο παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στην Hull, όμως ήταν στα αριστερά όταν έδωσε ασίστ στον Ayite για το 1-0 της ομάδας του. Εν τέλει, η Fulham νίκησε 2-1 και με έστειλε ταμείο μετά από πολύ, πολύ καιρό. Well played, Sheyi!

Ο Ojo αγωνίστηκε και το Σάββατο για την Fulham, όμως η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1 από την Burton Albion. Ο ίδιος συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του, ωστόσο δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα για τους Cottagers.

Στην Ολλανδία τώρα, η Willem II αναστήθηκε, και μαζί της και ο Pedro Chirivella, ο οποίος έδωσε ασίστ στο 3-1 της ομάδας του εναντίον της Roda. Ο προπονητής του τον χρησιμοποίησε ως box-to-box μέσο και του έδωσε ελευθερία κινήσεων, κι εκείνος τον δικαίωσε, καθώς ήταν εμφανώς πιο απειλητικός, με αποκορύφωμα την ασίστ στο 2-0. Ορεξάτος, έκανε δουλειά και αμυντικά, πιέζοντας της αμυντική γραμμή της Roda, μόνο καλά λόγια μπορούμε να πούμε για τον Ισπανό που πήρε μία ένεση αυτοπεποίθησης για το μέλλον.

Στην Γερμανία τώρα, τα δύο πιο λαμπρά ονόματα μας από τους δανεικούς κινήθηκαν σε ρηχά νερά, χωρίς να φταίνε ιδιαίτερα οι ίδιοι. Ο Divock Origi είχε μία δύσκολη ημέρα στην Στουτγάρδη, με την ομάδα του να χάνει με 1-0 από την τοπική ομάδα και τον ίδιο να επιστρέφει στο γνωστές εμφανίσεις του που τον έστειλαν στην Wolfsburg, ενώ σήμερα η Wolfsburg απέλυσε τον προπονητή της, Andries Jonker, μετά από έξι παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας. Μάλιστα, πριν από λίγο, ανακοίνωσε τον διάδοχό του, τον Ελβετό Martin Schmidt. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, ε;

Ντεμπούτο έκανε ο Ryan Kent για την Freiburg, χωρίς να φανεί ούτε εκείνος. Ίσως να φταίει το ότι το ντεμπούτο του έγινε στο ημίχρονο του αγώνα Bayer Leverkuzen – Freiburg, με την ομάδα του να χάνει ήδη 3-0. Εν τέλει, έχασε μόνο 4-0 και ο πιτσιρικάς δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Better luck next time, Ryan.

Λίγο δίπλα σε εμάς, ο Allan Rodrigues δεν αγωνίστηκε ούτε την Πέμπτη με τον Απόλλωνα Λεμεσού, απέναντι στην Olympique Lyonnais. Μπορεί να αγωνιστεί σήμερα, απέναντι στον Ερμή Αραδίππου.

Στους υπόλοιπους δανεικούς, μόνο ο Jordan Williams αγωνίστηκε αρκετά, βοηθώντας την Rochdale να πάρει τρεις από τους έξι διαθέσιμους βαθμούς της εβδομάδας, με τον ίδιο να κάνει εκπληκτική εμφάνιση στο κέντρο μεσοβδόμαδα στην νίκη με 2-1 – με ανατροπή, παρακαλώ – απέναντι στην Doncaster. Οι Brooks Lennon και Toni Gomes αγωνίστηκαν ως αλλαγές για τις Real Salt Lake και Forest Green Rovers αντίστοιχα, ενώ ο Connor Randall έμεινε εκτός αποστολής στην εκτός έδρας ισοπαλία της Hearts με την Hamilton λόγω χτυπήματος.

Ο έλεγχος των δανεικών γράφει:

Taiwo Awoniyi: Up

Shamal George: Up

Pedro Chirivella: Up

Sheyi Ojo: Up

Divock Origi: Down

Ryan Kent: –

Jordan Williams: Up

Allan Rodrigues: –

Toni Gomes: Down

Brooks Lennon: Down

Connor Randall: –

Επιστροφή την επόμενη εβδομάδα για τον γνωστό έλεγχο. Μέχρι τότε, καλή ποδοσφαιρική εβδομάδα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com