Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια ως σημαντικά»

Klopp: «Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια ως σημαντικά»

Για πολλά και διάφορα έδωσε απαντήσεις ο Jurgen Klopp στις ερωτήσεις που του τέθηκαν στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αυριανού παιχνιδιού της ομάδας μας στο Leicester για το Carabao Cup, ενώ δεν παρέλειψε για ακόμα μία φορά να δώσει χιουμοριστικές απαντήσεις, στις ερωτήσεις που αφορούσαν την αυριανή σύνθεση της Liverpool και το ποιος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας αύριο.

  • Για τη διοργάνωση του League Cup (εφεξής Carabao Cup) εν γένει:

«Είναι σημαντικό όπως όλα τα παιχνίδια μας, και είμαστε απόλυτα εστιασμένοι στο αυριανό παιχνίδι αυτού του κυπέλλου. Μεγάλη διοργάνωση, δε με ενδιαφέρει πώς τη βλέπει ο κόσμος.»

  • Για τις ενδεχόμενες αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας:

«Όσο είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε μία δυνατή ενδεκάδα, θα τη χρησιμοποιούμε. Είμαι σίγουρος ότι και οι δύο ομάδες θα κάνουν μερικές αλλαγές, καθώς κάτι τέτοιο βγάζει νόημα.»

  • Για τον Danny Ward:

«Δεν είμαι σίγουρος αν ο κόσμος είναι έτοιμος για μία τόσο τρελή απόφαση, τρίτος τερματοφύλακας σε μία σεζόν! Ο Danny Ward θα αγωνιστεί αύριο.»

  • Σε ερώτηση που για την αρχική ενδεκάδα:

«Μπορείτε να μου πείτε την ενδεκάδα της Leicester; Εντάξει τότε (μην περιμένετε να σας πω τη δική μας)

  • Για την πίεση για κατάκτηση τροπαίων:

«Δεν είμαι σίγουρος ότι αισθανόμαστε πίεση. Εγώ δε νιώθω πίεση, νιώθω ότι έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Μία ευκαιρία να κερδίσουμε ένα κύπελλο!»

«Έχω πίεση, αλλά όχι μεγαλύτερη από αυτή που βάζω εγώ ο ίδιος στον εαυτό μου.»

  • Για της ομάδες του Manchester και την κούρσα του τίτλου:

«Είδα τα παιχνίδια των United και City, όμως δεν είναι δική μου δουλειά το να μετράω βαθμούς. Είναι σε καλή φόρμα, όμως έτσι είναι μία σεζόν (εννοεί ότι όλες οι ομάδες περνούν καλές φάσεις). Όσο η στάση σου είναι σωστή δε χρειάζεται να κοιτάς τις άλλες ομάδες.»

«Δεν είναι έκπληξη που η City και η United είναι διεκδικήτριες του τίτλου. Δε μπορώ να λέω πάντα αυτό που όλοι θέλουν να ακούσουν. Αν εγώ είμαι εντάξει με πολλά πράγματα, το λέω, και πολλοί άνθρωποι δε θέλουν να το ακούσουν.»

«Δε μπορώ να αλλάζω τη γνώμη μου κάθε μέρα, επειδή υπάρχουν 500 εκατομμύρια διαφορετικές γνώμες.»

«Δεν είμαι υπερβολικά χαρούμενος με την κατάστασή μας (στη βαθμολογία), όμως ξέρω γιατί είναι έτσι.»

  • Για το ποια είναι τα κομμάτια του παιχνιδιού στα οποία η Liverpool χρειάζεται να δουλέψει:

«Πρέπει να βάζουμε γκολ και να αποφεύγουμε το να δεχόμαστε από τον αντίπαλο – το κάνουμε αυτό αρκετά συχνά, άλλα όχι πάντα. Αγαπάμε να δουλεύουμε μαζί, απολαμβάνουμε αυτή την ομάδα, όμως όπως επίσης γνωρίζουμε, υπάρχει μεγάλη ευθύνη.»

«Γνωρίζουμε ότι είμαστε δυνατοί και ότι πρέπει να το δείξουμε, και αυτό είναι το κομμάτι στο οποίο χρειάζεται να δουλέψουμε.»

  • Για τις ευκαιρίες που (δεν) αξιοποιεί η ομάδα:

«Δεν έχω διαπιστώσει ότι είμαστε ‘αδίστακτοι’. Αυτοί (οι αμυνόμενοι της Burnley) βρίσκονταν στις σωστές θέσεις.»

«Όλοι αισθάνονται κάποια πίεση. Μπορείς να το αισθανθείς και στο γήπεδο.»

«Για παράδειγμα ο Sturridge συνήθως σκοράρει, αλλά με τη Burnley δεν το έκανε. Πρέπει εγώ να πάω και να του πω ‘Daniel, τι είναι αυτά που κάνεις;'»

«Ο Solanke είχε δοκάρι, χρειάζεται να του μιλήσω για αυτό; Στο εξωτερικό περιβάλλον οι άνθρωποι το κάνουν αυτό.»

«Πρέπει να αποδεχτούμε ότι θα δεχόμαστε κριτική και θα μας ρίχνουν ευθύνες.»

«Δεν έχουμε το δικαίωμα να είμαστε χαρούμενοι ή ικανοποιημένοι μετά από μία ισοπαλία με τη Burnley, όμως δε μπορούμε να αμφισβητούμε το οτιδήποτε. Μπορώ να δω και τα καλά και τα κακά πράγματα.»

  • Για δύο συγκεκριμένους παίκτες που θα είναι βασικοί αύριο:

«Έχουμε πολλούς παίκτες ευρισκόμενους σε καλή φόρμα, που όμως δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής ως τώρα – ο Grujic λόγου χάρη έχει εξελιχθεί πολύ.»

«Είναι μία φανταστική ευκαιρία για τον Alex. Είχε μία επίδραση στο παιχνίδι όταν πέρασε ως αλλαγή. Δουλεύουμε με αυτόν και με αναλυτές, και του δείχνουμε πώς θέλουμε να παίζει στη θέση που τον θέλουμε κάθε φορά. Είναι πολύ καλό που τον έχουμε εδώ.»

«Λόγω των παιχνιδιών είναι δύσκολο να προπονηθούμε, όμως είναι ένα μακροπρόθεσμο project.»

«Έχουμε πολλά παιχνίδια, και αυτό θα βοηθήσει κάποιους παίκτες να βρουν ρυθμό. Δεν είναι εύκολο όταν βρίσκεσαι νωρίς στη σεζόν.»

  • Για τους Solanke και Sturridge:

«O Daniel δεν έχει αγωνιστεί πολλά λεπτά, όμως ήταν πολύ καλός για 90 λεπτά κόντρα στη Burnley – πάντα εμπλεκόταν στις φάσεις.»

«Δε νομίζω ότι μπορώ να δώσω στον Daniel κάποια συμβουλή για το πώς να σκοράρει συχνότερα. Είναι πολύ καλός επιθετικός.»

» (Ο Solanke) είναι συναρπαστικός παίκτης. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω στην ομάδα, υπέροχο παιδί. Βλέπει τα λεπτά συμμετοχής του ως μία ευκαιρία.»

  • Για τον Flanagan και τους τραυματισμούς:

«Πιστεύω ότι έχει νόημα να συμπεριλάβουμε τον Flanno στη σημερινή αποστολή – άλλα ενδέχεται να μην είναι βασικός, καθώς δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα.  Ο Dejan (Lovren) έχει ένα πρόβλημα με την πλάτη του, οπότε θα πρέπει να δούμε ποιο θα είναι το βασικό αμυντικό δίδυμο.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com