Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ευχαρίστησε Neymar ο Dalglish

Ευχαρίστησε Neymar ο Dalglish

Μπορεί η τελευταία ιστορία του Neymar να το βρήκε ως αρνητικό πρωταγωνιστή, καθώς μετά το τέλος του αγώνα με την Celtic, αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον 18χρονο αμυντικό της Celtic, Anthony Ralston, με τους δύο παίκτες να έχουν μία αψιμαχία πριν το τέλος του παιχνιδιού. Ωστόσο, η επόμενη χειραψία του Βραζιλιάνου ήταν αν μη τι άλλο ευγενική και κέρδισε την ευγνωμοσύνη του Kenny Dalglish.

Ο Βραζιλιάνος άσος δώρισε την φανέλα που φόρεσε στον αγώνα με την Celtic στο Marina Dalglish Charity. Η φιλανθρωπική δράση, η οποία οργανώθηκε από την οικογένεια Dalglish το 2005, έχει ως σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη ασθενών με καρκίνο του μαστού. Η φανέλα θα χρησιμοποιηθεί για να συγκεντρωθούν χρήματα στο επόμενο φιλανθρωπικό γκαλά.

Ο Kenny, ο οποίος έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην στήριξη της δράσης, μαζί με την γυναίκα του, Marina, ευχαρίστησε τον Neymar μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

«Σε ευχαριστώ πολύ, Neymar, για την πολύ ευγενική δωρεά σου ή όποια θα δημοπρατηθεί στο επόμενο γκαλά μας την επόμενη εβδομάδα» 

Ο Neymar απάντησε: «Ήταν ευχαρίστησή μου να βοηθήσω!» 

Nice touch, young lad!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com