Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κόλλησε με τη Stoke η U18

Κόλλησε με τη Stoke η U18

Η αντρική ομάδα της Liverpool πήρε κάκιστο βαθμό στο Etihad Stadium χθες αλλά δυστυχώς ούτε η U18 κατάφερε να κερδίσει το δικό της παιχνίδι χθες. Η ομάδα του Steven Gerrard ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Stoke City εκτός έδρας.

Οι φιλοξενούμενοι είδαν τον τερματοφύλακα τους να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα λίγο πριν το ημίχρονο και ο McAuley θυσιάστηκε για να μπει κάτω από τα γκολποστ ο Williams. Ο Jones έκανε το 0-1 για τους Reds προτού ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι. Ο Camacho έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα μας στο 75ο λεπτό ωστόσο η Stoke εν τέλει ισοφάρισε για το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

«Είμαι περήφανος για τα παιδιά και νομίζω αξίζαμε σήμερα τους 3 βαθμούς» είπε ο Steven Gerrard προτού συνεχίσει :

« Eίμαι ευχαριστημένος με τα παιδιά αν και πρέπει να λύσουμε ακόμη κάποια ζητήματα διότι δεν κρατάμε τα προβαδίσματά μας για μεγάλο διάστημα. Δεχτήκαμε ένα φθηνό γκολ και ο τερματοφύλακάς μας έπρεπε να το χειριστεί καλύτερα. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο, πιέσαμε και φτιάξαμε ευκαιρίες. Πίστεψα πως θα κερδίζαμε με το 1-2 που είχαμε αλλά στο τέλος απογοητεύτηκα για τα παιδιά.» είπε ο τεχνικός της ομάδας. Ας δούμε και τη σύνθεση στο χθεσινό παιχνίδι :

Liverpool U18s: Atherton, Hunter, Lewis, R Williams, Glennon, Dixon-Bonner (Millar), Camacho, Tagseth, McAuley (B Williams), Jones, Longstaff (Griffiths).

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com