Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προχωρά η ανάπλαση του Kirkby!

Προχωρά η ανάπλαση του Kirkby!

Ένα από τα σπουδαιότερα έργα επί διοίκησης FSG ήταν η ανάπλαση της Main Stand. Ένα ακόμη πιο σημαντικό αν θέλετε τη γνώμη μας είναι η ανάπλαση και η νέα όψη που αναμένεται να δώσει η ομάδα στην Ακαδημία της στο Kirkby όπως σας έχουμε μεταφέρει εδώ και κάποιους μήνες και το σχέδιο αποσκοπεί στην ένωση των εγκαταστάσεων της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας. Μία ανάπλαση που θα κοστίσει περί τα 60.000.000 ευρώ και όπως προέκυψε εδώ και λίγη ώρα προχωρά και λαμβάνει σάρκα και οστά σαν σχέδιο!

Το συμβούλιο του  Knowsley Metropolitan Borough έδωσε την έγκριση του ώστε να προχωρήσει το σχέδιο. Το σχέδιο περιλαμβάνει την δημιουργία νέου προπονητικού κέντρου, την ανάπλαση των υπαρχουσών δομών αλλά και τη μετατροπή του βασικού προπονητικού γηπέδου σε εσωτερικό γήπεδο. Σε δηλώσεις για τη σημερινή εξέλιξη προέβη ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Peter Moore :

«Η σημερινή έγκριση του KMBC είναι ακόμη ένα βήμα στην προσπάθεια μας να φέρουμε στον ίδιο χώρο την πρώτη ομάδα με την ακαδημία μας. Έχουμε λάβει θετική υποστήριξη από τους ανθρώπους της περιοχής και τις επιχειρήσεις στις προτάσεις μας κατά τη δημόσια διαβούλευση που προηγήθηκε μέσα στη χρονιά και τους ευχαριστούμε για τη στήριξη. Μέρος της διαδικασίας είναι να καταθέσουμε λεπτομερέστερα στοιχεία  στο KMBC προτού είμαστε βέβαιοι πως θα προχωρήσουμε σε αυτή την ανάπλαση.» είπε ο Moore και πλέον φαίνεται πως το νερό έχει μπει για τα καλά στο αυλάκι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com