Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μου σηκώθηκε η τρίχα στο ντεμπούτο του Woodburn!»

«Μου σηκώθηκε η τρίχα στο ντεμπούτο του Woodburn!»

Για το διεθνές ντεμπούτο του Ben Woodburn μίλησε ο προπονητής της U23, Neil Critchley. Ο Woodburn στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την Ουαλία σκόραρε το νικητήριο γκολ απέναντι στους Αυστριακούς, ενώ χθες, στο δεύτερο του παιχνίδι, έδωσε την ασίστ για το γκολ με το οποίο έσπασαν το 0-0 οι Ουαλοί, απέναντι στη Μολδαβία!

«Είχε μία φανταστική βδομάδα, έτσι δεν είναι;» είπε ο Critchley. «Ήταν φανταστική η στιγμή στο πρώτο παιχνίδι του, όλο το τιμ της ομάδας έστελνε μηνύματα ο ένας στον άλλον! Σου σήκωνε την τρίχα και το μόνο που μπορούσες να πεις ήταν ‘Ουάου’!»

«Σκοράρει και σκέφτεσαι ότι ήταν απίστευτη στιγμή για εκείνον. Και μετά χθες είχε πάλι μία καλή παρουσία από τον πάγκο και τα πήγε πολύ καλά ξανά. Το ξέρετε όμως ότι θα το πω: Είναι ακόμα 17. Έχει τόσα πολλά να κάνει, έχει υψηλό ταβάνι. Θα το καταλάβει όταν γυρίσει στο Melwood και σκεφτεί: ‘Έχω λίγη δουλίτσα να κάνω και εδώ επίσης’. Τέτοιος τύπος είναι, γιατί έρχεται από καλό περιβάλλον. Έχει το μυαλό στο κεφάλι του και θα το κρατήσει χαμηλά και θα συνεχίσει την δουλειά»

Ο Critchley συνάντησε πρώτα τον μικρό Ben στην Crewe Alexandra, οπού πήγαινε και έκανε προπονήσεις σε προ-ακαδημαϊκό επίπεδο. «Ήρθε στη Liverpool όταν ήταν 7 ή 8 αλλά τον θυμάμαι απ’ όταν ήμουν στην Crewe, στην οποία ερχόταν και έκανε προπονήσεις. Προσπαθήσαμε να τον βάλουμε στις ακαδημίες μας αλλά τελικά διάλεξε τη Liverpool.»

«Προφανώς όταν ήρθα στην ομάδα ήξερα ότι ήταν εκεί και ήταν καλή ευκαιρία να δουλέψω ξανά μαζί του. Είμαι περήφανος αλλά παραμένω απλά μέρος της διαδικασίας. Το ότι του έδωσα το ντεμπούτο του με την U18 δεν ήταν απόφαση κάποιου Αινστάιν! Εμείς απλώς τον καθοδηγήσαμε στον δρόμο και αυτό κάνεις με τους καλύτερους παίκτες»

«Ο Woodburn δείχνει μεγάλη ωριμότητα για 17 χρονών, έτσι δεν είναι;» συνεχίζει. ‘Άκουσα τον Dean Saunders να μιλάει και να λέει ότι κάποτε έπαιζε ως 12χρονος και κάποτε ως 30χρονος. Κατάλαβα τι εννοούσε, ότι ήταν ενθουσιώδης και είχε αυτήν την νεανική σπιρτάδα του ‘Δώσε μου την μπάλα, θα κάνω κάτι!’ Αλλά στην πραγματικότητα έπαιξε μόνο ως 30χρονος. Η αποφασιστικότητά του και η κρίση του κάτω από πίεση ήταν φανταστική. Δείχνει το τι μπορεί να γίνει. Το να το κάνει για μισή ώρα είναι απλά βήματα και έχει πολύ δρόμο ακόμα.»

«Το βλέπεις στο κορμί του. Είναι 17 ακόμα, όχι άντρας, έχει ακόμα να αναπτυχθεί σωματικά. Μπορεί να μην έχει την ταχύτητα του Mane αλλά έχει άλλα χαρακτηριστικά και επειδή είναι και έξυπνος παίκτης, θα έχει πάντα επίδραση στην ροή του αγώνα» κατέληξε ο Critchley.

Μοιραστείτε το!

One thought on “«Μου σηκώθηκε η τρίχα στο ντεμπούτο του Woodburn!»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com