Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Με τον Klopp θα πάω στο επόμενο επίπεδο!»

«Με τον Klopp θα πάω στο επόμενο επίπεδο!»

Για την ευκαιρία του να παίξει υπό τον Jurgen Klopp μίλησε ο Alex Oxlade Chamberlain, στα πλαίσια της πρώτης του συνέντευξης με τα κόκκινα, η οποία και ήταν στο επίσημο καλάθι της ομάδας, το LFC TV. O Ox, λίγο μετά την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες μίλησε για την μεταγραφή του και φυσικά τον ενθουσιασμό του να παίξει κάτω από τις οδηγίες του Jurgen Klopp.

«Ακόμα και ως ουδέτερος, έβλεπες πέρυσι ότι ήταν πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας και κάποιος που αποτελεί έμπνευση ακόμα και για άτομα εκτός ομάδας!» σχολίασε για τον Jurgen Klopp. «Παρακολουθώντας τον βλέπεις το πάθος του και την αγάπη του για το παιχνίδι. Αλλά αυτό που ξεχώρισα ήταν η καλή του σχέση με τους παίκτες εντός και εκτός γηπέδου. Αυτό είναι τεράστιο και σίγουρα ένα μεγάλο θετικό αν θες να προοδεύσεις ως παίκτης, σίγουρα βοηθάει»

«Και φυσικά μετά έχουμε και το πως παίζει η ομάδα, το οποίο μου άρεσε και ήταν ένας απ’τους βασικούς λόγους, αν όχι ο βασικός, που ένιωσα ότι εδώ είναι το μέρος για μένα»

«Ακόμα και όταν ήταν στη Dortmund έβλεπες από έξω πράγματα, τα οποία τα βλέπεις στον προπονητή και τον τρόπο που δουλεύει» συνέχισε. «Είναι σίγουρα ένας προπονητής με συναίσθημα και ένταση και νιώθεις ότι τον ξέρεις ακόμα κι αν τον έχεις ακούσει μόνο στις συνεντεύξεις τύπου, ενώ έχω ακούσει και καλά λόγια απ’τα παιδιά γι’αυτόν»

«Πρώτα και κύρια, αυτά που έχει καταφέρει πρέπει να τα σεβαστείς αμέσως όπως και το πόσα πολλά ξέρει για το παιχνίδι, ενώ μετά είναι και οι έξτρα ικανότητές του, όπως η επικοινωνία με τους παίκτες και το πως σε σπρώχνει, σε ενθαρρύνει και απαιτεί πράγματα για σένα. Όλα αυτά τον κάνουν ξεχωριστό στα μάτια μου»

«Όλα αυτά μαζί με το ιστορικό του στην ανάπτυξη παικτών ήταν οι λόγοι που ήθελα να έρθω να παίξω για αυτόν γιατί νιώθω ότι μπορεί πραγματικά να με πάει στο επόμενο επίπεδο και να πάρει τον καλύτερό μου εαυτό!» κατέληξε ο Chamberlain

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com