Είσαι εδώ
Home > ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ > Αλήθεια ή ψέματα;

Αλήθεια ή ψέματα;

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ και όλοι οι συνεργάτες μου στο liverpool.gr περιμέναμε πως και πως αυτή την ημέρα για να δικαιωθούμε. Όχι για να το παίξουμε έξυπνοι (δεν είμαστε πιο έξυπνοι από τον μέσο άνθρωπο) – απλώς έπρεπε να φύγει από πάνω μας όλο αυτό το βάρος και η ταμπέλα του τρελλού του χωριού που δεν ξέρει τι του γίνεται, που μας είχαν φορτώσει κάποιοι. Ξέρετε, δεν ήταν καθόλου εύκολο αυτό που περάσαμε το Καλοκαίρι.. Από τα εκατοντάδες αθώα και καλοπροαίρετα μηνύματα απόγνωσης που μας στέλνατε επειδή κάποιοι σας »πληροφόρησαν» ότι ο Coutinho έκλεισε στη Barcelona και μας αντιμετωπίζατε με δυσπιστία όταν σας λέγαμε την ΑΛΗΘΕΙΑ (ότι δηλαδή ο Βραζιλιάνος δεν φεύγει από το Liverpool), μέχρι τα ειρωνικά σχόλια (ευτυχώς πολύ λίγων από εσάς) που μας κράζατε ως άσχετους που δεν γνωρίζουμε κάτι για την υποτιθέμενη συμφωνία και την »παρουσίαση» του Φίλιππου στο Camp Nou από Παρασκευή σε Τετάρτη και πάλι Παρασκευή..

Για ποιον λόγο όμως είχατε δυσπιστία απέναντί μας; Ο λόγος είναι πολύ απλός.. Επειδή ΟΛΑ τα »μεγάλα» και »αξιόπιστα» μέσα έγραφαν ότι ο Coutinho έκλεισε στη Barcelona. Όταν λοιπόν έπρεπε να ζυγίσετε την κατάσταση ανάμεσα σε »επαγγελματίες» των ΜΜΕ και ερασιτέχνες του liverpool.gr η πλάστιγγα έγερνε υπέρ των μεγάλων. Λογικό φαίνεται. Όπως έλεγε όμως ο Abraham Lincoln και τραγούδησαν αργότερα ο Peter Tosh με τον Bob Marley »You can fool some people sometimes but you can’t fool all the people all the time». Το να σας κοροϊδέψουν λοιπόν ΜΙΑ φορά είναι θεμιτό (όπως έχουν κοροϊδέψει εμένα και όλον τον κόσμο – δεν είμαστε θεοί να τα αντιλαμβανόμαστε όλα). Αν όμως επιλέξετε εν γνώσης σας τα ΨΕΜΑΤΑ και θελήσετε να συνεχίζετε να ενημερώνεστε από αυτούς που μοιράζουν σανό με το κιλό, τότε προφανέστατα και θα είστε υπεύθυνοι για την εσφαλμένη σας ενημέρωση.

Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι ούτε αποκλειστικές πηγές έχουμε, ούτε τσιράκια κανενός είμαστε, ΟΥΤΕ έχουμε βγάλει έστω και 1 Ευρώ από την ενασχόλησή μας με την ομάδα. Απλώς αγαπάμε τη Liverpool, έχουμε μεράκι και εμπιστευόμαστε όσους λένε αλήθεια – εμπιστευόμαστε τον προπονητή της ομάδας μας, εμπιστευόμαστε τη διοίκηση. ΔΕΝ εμπιστευόμαστε τους επαγγελματίες ψεύτες. That’s all.. Δεν είναι επιστήμη – είναι απλώς κοινή λογική και ψυχραιμία. Κάπως έτσι λοιπόν καταφέρνουμε κι εμείς να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και να σας μεταφέρουμε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως ΠΟΥΛΑΝΕ. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι η συντριπτική πλειοψηφία από εσάς το εκτιμάτε – τα νούμερα άλλωστε μερικές φορές λένε την αλήθεια.. Όταν έχουμε γύρω στο 300% άνοδο τους τελευταίους μήνες, δεν μπορεί, κάτι θα κάνουμε καλά..

Καλή σεζόν ευχόμαστε σε όλους και ελπίζουμε σιγά-σιγά ο σύλλογος να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει – στην κορυφή!

YNWA

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com