Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και τώρα η επανένταξη!

Και τώρα η επανένταξη!

Στην διάθεση του Jurgen Klopp για το παιχνίδι με την Manchester City φαίνεται πως μπαίνει ο (αρνητικός) πρωταγωνιστής του μεταγραφικού καλοκαιριού, Philippe Coutinho.

O Βραζιλιάνος, ο οποίος δεν πήρε ποτέ την μεταγραφή που ήθελε για την Barcelona, είναι (προφανώς) στο ρόστερ της Liverpool για την Premier League και αυτό τον αφήνει σε μία περίεργη για αυτόν κατάσταση, ειδικά μετά τα όσα έκανε για να εκβιάσει τη μεταγραφή αυτή. Ο Coutinho, ο οποίος είχε αρνηθεί επανειλημμένα να συμμετάσχει στις προπονήσεις της Liverpool, επικαλούμενος πρόβλημα στην πλάτη αλλά και ίωση, έγινε όλως τυχαίως καλά με το που ήρθε η ώρα να συμμετάσχει στην εθνική ομάδα του και όχι μόνο έπαιξε, αλλά σκόραρε και ένα γκολ ερχόμενος από τον πάγκο.

Αυτή η ύποπτη συμπεριφορά, σε συνδυασμό με το ήδη τεταμένο κλίμα μεταξύ του παίκτη και της ομάδας λόγω του transfer request και το τάιμινγκ που αυτό ήρθε, αφήνει τον Jurgen Klopp με το δύσκολο έργο της επανένταξης του 10αριού των Reds. To παιχνίδι με την Manchester City είναι μία πολύ σημαντική αναμέτρηση για την ομάδα του Jurgen Klopp και ενδεχόμενη παρουσία του Βραζιλιάνου στον πάγκο της ομάδας θα ήταν μία πολύ καλή ενίσχυση για το κόκκινο ρόστερ.

Πριν γίνει αυτό όμως, ο Jurgen Klopp θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τα πράγμα σχετικά με την (φυσική και ψυχολογική) υγεία του παίκτη και οτι είναι 100% επικεντρωμένος ξανά στη Liverpool, σε μία τεράστιας σημασίας χρονιά για τον σύλλογο αλλά και τον ίδιο, καθώς υπάρχει και το μουντιάλ της Ρωσίας στον ορίζοντα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com