Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > O Joe Gomez αρχηγός στην Αγγλία Under 21

O Joe Gomez αρχηγός στην Αγγλία Under 21

O Joe Gome αρχηγός της Αγγλιας U21

O Joe Gomez σίγουρα ζει έναν ονειρεμένο Αύγουστο! Μετά την αγωνιστική επάνοδό του στην ομάδα έπειτα από απουσία 18 μηνών λόγω τραυματισμών, έρχεται και η τιμητική διάκριση στην Εθνική ομάδα U21 της Αγγλίας, η οποία δεν είναι άλλη απ’το να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο νεαρός αμυντικός έχει ξεκινήσει στα 3 από τα πρώτα 5 επίσημα παιχνίδια της ομάδας, βοηθώντας στη διατήρηση του clean sheet στο εμφατικό 4-0 επί της Arsenal.

Απέδειξε ότι παρά τα προβλήματα που προέκυψαν μετά από τον αγώνα με το Καζακστάν τον Οκτώβρη του 2015, αλλά και η απόφασή του να μην συμμετάσχει στα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας αυτό το καλοκαίρι, επιβραβεύονται με την απόφαση του Aidy Boothroyd.

Ο Gomez ήταν σε επαφή τόσο με τον Aidy Boothroyd, όσο και με τον Jurgen Klopp, από τον περασμένο Μάιο. Εξήγησε ότι χρειάζεται αυτό το καλοκαίρι για να αποκατασταθεί πλήρως και να προετοιμαστεί καλύτερα, παρά να επιβαρυνθεί με ένα τουρνουά στο οποίο θα ήταν ανέτοιμος.

O Gomez εν δράσει
O Gomez εν δράσει

Ο Boothroyd εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο που αντιμετώπισε την κατάσταση ο Gomez και λόγω των μεγάλων δυνατοτήτων που διαθέτει, πίστεψε ότι δεν υπάρχει ιδανικότερος για να οδηγήσει την ομάδα στο Euro 2019, με την Αγγλία να αντιμετωπίζει την Ολλανδία, την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε ότι «είναι σοβαρός, έχει πετύχει στην U17 και είναι περισσότερο έμπειρος από τους συμπαίκτες του, ακόμα και με τον μακροχρόνιο τραυματισμό. Έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό και μπήκε στην πρώτη ομάδα της Liverpool».

Συνεχίζοντας, ο Boothroyd εκθείασε ακόμα περισσότερο τον Gomez λέγοντας «θα μπορούσα να είμαι στα μαχαίρια του λόγω της απόφασής του να μην ακολουθήσει την ομάδα, αλλά κατάλαβα πλήρως όσα μου είπε, παρά την απογοήτευσή μου».

Αναφέρθηκε και στους λόγους που τον έχρισε αρχηγό τονίζοντας «τραυματίστηκε στην ομάδα μας, παίζοντας για εμάς, λειτούργησε πολύ ώριμα και του βγήκε σε καλό. Είναι ακριβώς αυτός που θα θέλαμε για αρχηγό».

Ο Gomez έγινε αποδέκτης συγχαρητηρίων απ’τον επίσημο λογαριασμό της Εθνικής Αγγλίας, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος για τον ρόλο του στην ομάδα, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι είναι τιμή για εκείνον και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com