Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Η Juventus παρακολουθεί διακριτικά για Emre Can

Η Juventus παρακολουθεί διακριτικά για Emre Can

H Juventus περιμένει να εντάξει στο δυναμικό της τον Emre Can, μόλις εκπνεύσει το συμβόλαιό του.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας και φιναλίστ του Uefa Champions League Juventus, παρατηρεί διακριτικά τις κινήσεις της Liverpool στο μεταγραφικό παζάρι και περιμένει να εντάξει στο δυναμικό της τον Emre Can, μόλις εκπνεύσει το συμβόλαιό του.

Μετά και την απόκτηση του Naby Keita, οι Ιταλοί περιμένουν την κατάλληλη στιγμή ώστε να κινηθούν για την απόκτηση του Γερμανού μέσου, παρόλο που o μέσος της Leipzig θα ενταχθεί το προσεχές καλοκαίρι στην Αγγλική ομάδα.

O Klopp επιθυμεί την παραμονή του Emre Can.
O Klopp επιθυμεί την παραμονή του Emre Can.

Η διοίκηση της Liverpool δεν έχει καταθέσει ακόμη πρόταση στον Emre Can, με τις φήμες που θέλουν τον Γερμανό να έχει έρθει σε συμφωνία με την Juventus, να γίνοντα ολοένα και πιο έντονες.

Ο Beppe Marotta, ο CEO της Juventus αρνείται οποιαδήποτε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά παραδέχεται το ενδιαφέρον της Ιταλικής ομάδας.

Σύμφωνα με δηλώσεις που φιλοξενεί η ιστοσελίδα Calcio Mercato, ο Marotta δήλωσε «ο Emre Can είναι εξαιρετικός παίκτης, δε γνωρίζω αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά παρακολουθούμε τις εξελίξεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρέχουσες απολαβές του Γερμανού ανέρχονται στις 55 χιλιάδες λίρες εβδομαδιαίως, την ώρα που το τελευταίο απόκτημα της Liverpool, o Alex Oxlade Chamberlain θα λαμβάνει 125 χιλιάδες λίρες. Ο ποδοσφαιριστής δικαίως ζητάει και δικαιούται αναπροσαρμογή των απολαβών του, ενώ και ο Klopp τον εμπιστεύεται, επομένως είναι στην ευχέρεια της διοίκησης να πράξει το αυτονόητο και να του προσφέρει ένα συμβόλαιο αντάξιο της προσφοράς του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com