Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δεν έδωσε βάση στα χρήματα ο Chamberlain!

Δεν έδωσε βάση στα χρήματα ο Chamberlain!

Δεν έδωσε σημασία στα χρήματα ο Chamberlain

Όσο περνά η ώρα, τόσο περισσότερες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται για το deal μεταξύ Arsenal – Liverpool – Chamberlain αλλά και για το deal που δεν έγινε με την Chelsea.

Ο νεαρός Άγγλος απέρριψε την πρόταση της Chelsea καθώς ήθελε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Jurgen Klopp, αφού πρώτα είχε αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο με την μέχρι πρότινος ομάδα του.

Ο Chamberlain προτίμησε την Liverpool αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα χρήματα
Ο Chamberlain προτίμησε την Liverpool αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα χρήματα

Μετά και την ανέλπιστη συμφωνία μεταξύ Arsenal και Liverpool, με τους Λονδρέζους να μην έχουν ξεχάσει τα όσα είχαν προηγηθεί με τον Luis Suarez το καλοκαίρι του 2013 και να υποχωρούν στα θέλω του παίχτη, έρχονται και οι αποκαλύψεις αναφορικά με τις απολαβές του.

Οι απολαβές του Alex Oxlade Chamberlain ανέρχονται σε 125 χιλιάδες λίρες εβδομαδιαίως. Ο Chamberlain αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, στο οποίο οι αναπροσαρμοσμένες απολαβές ανέφεραν το νούμερο των 180 χιλιάδων λιρών.

Η επιθυμία του Ox να αγωνιστεί στην ομάδα μας δε σταματά εδώ. Σύμφωνα με διαρροές, η πρόταση της Chelsea ήταν μεταξύ 190 και 220 χιλιάδων λιρών την εβδομάδα, μια διαφορά της τάξεως των 65 έως και 95 χιλιάδων λιρών!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com