Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Flanagan: «Το πιο γεμάτο ρόστερ στην καριέρα μου»

Flanagan: «Το πιο γεμάτο ρόστερ στην καριέρα μου»

Ένας από τους μεγαλύτερους άτυχους της Liverpool είναι ο Jon Flanagan. Ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, του δόθηκε το παρατσούκλι «Scouser Cafu», όμως οι απανωτοί σοβαροί τραυματισμοί του τον τοποθετούν στην γραμμή έναρξης όσον αφορά την θέση του στο ρόστερ. Και αυτό είναι το πιο γεμάτο ρόστερ επί των ημερών του εδώ. Το παραδέχεται και ο ίδιος.

«Το υπάρχον ρόστερ είναι πολύ καλό. Υπάρχει πολύ δύναμη και βάθος και θα μας είναι πολύ χρήσιμο για τα επερχόμενα παιχνίδια. Αλλά είναι δύσκολο να συγκρίνεις το υπάρχον ρόστερ με προηγούμενα. Είχαμε κάποιους φανταστικούς παίκτες κατά την παρουσία μου εδώ, αλλά θα πω το προφανές· το ρόστερ έχει το μεγαλύτερο βάθος από όταν ήρθα εδώ» 

»Υπάρχουν δύο ή τρεις παίκτες για κάθε θέση και όλες οι θέσεις είναι διεκδικήσιμες για τον καθένα. Θα είναι καλός ο ανταγωνισμός για τις θέσεις φέτος γιατί όλοι θέλουν να παίξουν και με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια πιστεύω πως οι περισσότεροι παίκτες θα χρειαστούν» δήλωσε ο Flanno, ο οποίος θα δώσει τα πάντα για να βρει θέση στο ρόστερ και να πάρει ευκαιρίες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com