Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σχεδιάζει τελική κίνηση η Barca!

Σχεδιάζει τελική κίνηση η Barca!

H Barcelona ανακοίνωσε προ ημερών την απόκτηση του Ousmane Dembele από τη Borussia Dortmund έναντι 97 εκατομμυρίων λιρών, ωστόσο το πρόσφατο ρεπορτάζ του έγκυρου www.skysports.com ισχυρίζεται ότι πρόθεση της καταλανικής ομάδας είναι να εξασφαλίσει την υπογραφή δύο ακόμα παικτών μέχρι το τέλος της περιόδου μετεγγραφών.

Οι Blaugrana αναμένεται μέχρι τις 31 Αυγούστου να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί (τουλάχιστον για φέτος) για την απόκτηση του Philippe Coutinho, του οποίου η δεδομένη επιθυμία να μετακομίσει στην Ισπανία δεν έχει υλοποιηθεί (και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να υλοποιηθεί, όπως σας έχουμε γράψει επανειλημμένα από το liverpool.gr).

Αποτέλεσμα εικόνας για coutinho barcelona

Το Skysports αναφέρει επίσης ότι ενώ ο Coutinho φοβόταν ότι η απόκτηση του Dembele θα σήμαινε τη λήξη του ενδιαφέροντος της Barca για το άτομό του, ο τεχνικός διευθυντής των Ισπανών Robert Fernandez δήλωσε: «Ελπίζουμε να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ακόμα έναν παίκτη πριν το τέλος του μήνα».

«Πρόθεσή μου είναι να έρθει ένας παίκτης, ίσως και δύο αν είναι δυνατό. Δεν θα τους ονοματίσω, όμως παραδέχομαι ότι το club δουλεύει για την απόκτηση νέων παικτών.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com