Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν υπάρχει συμφωνία με Juventus για Emre

Δεν υπάρχει συμφωνία με Juventus για Emre

Ο τίτλος του άρθρου αυτού προκύπτει από το σημερινό ρεπορτάζ της έγκυρης Melissa Reddy του www.goal.com. Από το ίδιο ρεπορτάζ προκύπτει ότι η Crystal Palace σχεδιάζει να κάνει την τελική κίνηση για την εξασφάλιση της υπογραφής του Mamadou Sakho.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας ενδιαφέρονται ακόμα για τον Emre Can, ωστόσο αρνούνται ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία με τη Liverpool για την απόκτησή του φέτος το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του 23χρονου μέσου της ομάδας μας λήγει το επόμενο καλοκαίρι, και είναι γεγονός ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχε αρνηθεί προσφορές που αφορούσαν τη χρονική επέκταση της ισχύος του.

Ο Massimiliano Allegri έχει ‘σταμπάρει’ τον Emre ως μία επιλογή για την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, με τους Bianconeri όμως να δείχνουν ότι έχουν αποδεχτεί την έλλειψη πρόθεσης των Reds να τον πουλήσουν τώρα.

Ο Jurgen Klopp, ο οποίος παραδέχτηκε πρόσφατα ότι ‘δεν είναι όλα ρόδινα‘ στις διαπραγματεύσεις με τον Can για την πιθανή υπογραφή νέου συμβολαίου, θα προτιμούσε να είχε ήδη διασφαλιστεί η δέσμευση του μακροπρόθεσμου μέλλοντος του συμπατριώτη του στη Liverpool. Παρά όλα τα παραπάνω όμως, εξακολουθεί να δηλώνει ότι ‘πιστεύει ακόμα ότι μπορεί να βρεθεί η σωστή λύση και για τις δύο πλευρές’.

Ο Klopp έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει τον Can στην ομάδα και ότι ίδιος επίσης θέλει να μείνει, και ότι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει υπογραφεί νέο συμβόλαιο μέχρι σήμερα αφορά ‘λίγες μικρές λεπτομέρειες‘.

Αποτέλεσμα εικόνας για εμρέ τσαν

Στη Juventus δείχνουν να θεωρούν έξυπνη κίνηση την απόκτηση του μέσου της Liverpool, και (σύμφωνα πάντα με το σημερινό ρεπορτάζ της Melissa Reddy) θέλουν να διασφαλίσουν ότι βρίσκονται σε θέση ισχύος για την ένταξή του στην ομάδα τους, ειδικά από τη στιγμή που παίκτης αρνείται (έως τώρα) τους όρους που του θέτει η Liverpool.

Τέλος, ενημερωτικά ιταλικά μέσα διαψεύδουν την ύπαρξη συμφωνίας των δύο ομάδων.

Όπως και να έχει η κατάσταση, η θέση του liverpool.gr ήταν και είναι πώς η διοίκηση θα αναγνωρίσει την προσφορά του Emre στην ομάδα αυτά τα τρία χρόνια, και θα του δώσει το συμβόλαιο που αξίζει.

Όσο για τον Sakho, το goal.com αναφέρει ότι η Crystal Palace έχει συμφωνήσει με τον παίκτη για τους προσωπικούς του όρους, και ότι η ομάδα μας επιδιώκει (συμπεριλαμβανομένων κάποιων bonus) να εισπράξει το ποσό των 30 εκατομμυρίων λιρών.

Οι West Bromwich Albion, Leicester και West Ham επίσης έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Mama, όμως ο ίδιος δείχνει να προτιμά τους ‘Αετούς’ του Λονδίνου.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com