Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ενδιαφέρον Monaco (και πολλών άλλων) για Origi!

Ενδιαφέρον Monaco (και πολλών άλλων) για Origi!

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα τροπή στην υπόθεση Lemar μπορεί να φέρουν τα σενάρια απ’την Γαλλία! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Matt Law της Telegraph, οι Μονεγάσκοι είναι μία απ’τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του επιθετικού των Reds, Divock Origi.

Mε τον Kylian Mbappe στον δρόμο προς το Παρίσι, οι Μονεγάσκοι ψάχνουν για επιθετικούς και έχοντας ήδη κλείσει τον Stevan Jovetic, ο Divock Origi είναι άλλο ένα όνομα στην προσπάθεια να καλύψουν με πολλές λύσεις το ποιοτικό κενό που άφησε το wonderkid του Γαλλικού ποδοσφαίρου.

Όμως πέρα από την Monaco, για τον Origi ενδιαφέρονται όχι 1 αλλά 10 ακόμα ομάδες! Αυτές είναι, σύμφωνα με την Telegraph, οι Marseille, Tottenham, Newcastle, Crystal Palace, Inter, Juventus, Sampdoria, Wolfsburg, Werder Bremen και Bayer Levekusen!

Ένας μεγάλος αριθμός υποψήφιων «μνηστήρων» για τον Βέλγο, όμως τα δεδομένα με το ενδιαφέρον των Reds για τον Lemar, χρήζουν αυτόματα φαβορί την περσινή πρωταθλήτρια Γαλλίας, καθώς ο Βέλγος (ο οποίος δεν φαίνεται ότι πρόκειται να παίξει και πολύ στην φετινή ομάδα) κάλλιστα θα μπορούσε να… χρυσώσει το χάπι σε μία πιθανή συμφωνία για τον Γάλλο χαφ, τον οποίο στην Monaco δεν καίγονται να πουλήσουν!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com